А бе аз нали ви разправях преди време колко точно млрд. има за усвояване и по кои програми, ма никой не се нави... значи на нас (т.е. по нашенско де тия дето сме извън май това не ни лови) ресора е ИИ и там космическите технологии: микростателити, четвъртити и т.п. (cubesat) Даже май точно ние ще отговарям за тоя ресор

Сей земеделецо - сега му е времето...и като глeдам посявките почнаха, като не щете вий ще е някой друг, кой каквото си е посял това ще жъне

Ама аз всъщност за друго влязох, обнови ме се днес бозата /служебната/ 22Н2 до 24Н2 (нищо че вече сме 25-та) и прецакали алт-таба и... 30 г. мускулна памет отиде на кино
Seriously. 30+ years of muscle memory and some wiz at Msoft thought it'd be neat to just flip everything on its head. Ама и това не беше, беше нещо за ИИ.. а да:
Значи обнови ми се и на Гугъла Мийта и гледам нова настройка
Adaptive Audio: Automatically merges your microphone and speakers with nearby devices to avoid audio feedbackи реших значи да поразпитам (начинещ) ИИ как го прави и той (понеже начинещ) всичко си каза (ама нейде преди Т-1000 ще спрат да споделят със slow human - последното е по Стив Возняк) Та значи машинките пущат audio beacon ама на честота дето хората не я чуват и си говорят и така разбират колко още микрофона т.е. машини са навързани и си избират само един за официален представител - обик. она с няй-големия... така де най мощния ъ-ъ-ъ сигнал... Само чекат по нов и по як ИИ да им каже какво да правят (със slow human, че и глух на всичкото отгоре)
Журналята като превеждат, понякога оставят по нещо англичанско, за да им натежи статийката.
А да ви питам вие така разговорно напр. в .com точката превеждате ли?
Аз досега само на едно място чух да я превеждат актуално <точка> ком - напр.
тук