Мъжа ще го посъветвам да почерпи, защото явно жена му е за психиатър
Направо с готова диагноза, само по анамнезата -
".. ChatGPT ми даде именно това“, казва Дженифър, която нарича бота свой „приятел при раздялата“. .."П.П.
П.П. Никсъне когато адвокатите си напрвят такъв (harness - 98%, AI 1,6%) тогава, но... поради мижав интерес....
Засега само програмистите са запретнали ръкави и (потвърждавам лично) разликата е очвидна (спрямо общодостъпните вкл. и тия онлайн като копилот и пр. даже и спрямо предишните версии на същия продукт)
..
Ремо, да, именно. Аз нямам интерес към такъв продукт, просто не ми трябва. И не само аз, а въобще при приятелите ми и познатите ми колеги. Не върши работа, не мисли, колкото и тука да си разтягаме локуми. Просто търсачка. Там, дето имат интерес, да си го развиват, да си го ползват, и да си го плащат, в края на краищата. При вас там, в IT-то, ще си го развивате, но IT сектора не е света, това нещо никога няма да обхване всички сектори на живота.
В цялата работа досадният елемент е агресивната реклама, хайп ли беше оная другата думичка, балон и т.н., едва ли не психологическата обработка от всякакви плювалници по медиите, че ИИ-то ще стане като необходимо условие за нормален живот, ама то е новият разум бе, ся ще ви зарибим безплатно, после ще почнете да плащате, ма закъде сте без ИИ.. ами не, където върши работа, да си го ползват, и нека хората си преценяват, трябва ли им, или не. То стана както по ковидарлъка- ваксинирайте се бе, ако не го направите, то сте прости, необразовани, байганьовци и т.н. А то всъщност байганьовците са точно тези, които се опитват да ръсят мозък на останалите от висотата на "просветеността" и "напредничавостта" си. И нямам предвид някой от нас тук, в малкото ни общество, пази Боже- имам предвид всякакви пристрастни "специалисти", като тръгнеш от тубата и свършиш при Нова ТВ- все с "експертиза" (тъпанарите не се научиха, къде и как се употребява тая думичка).
Та така де, хайде