Автор Тема: Що е то ИИ/AI и има ли то почва у нас?  (Прочетена 324798 пъти)

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 9066
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
Re: Що е то ИИ/AI и има ли то почва у нас?
« Отговор #2295 -: Jun 16, 2026, 21:03 »
Oh Forbidden

Това, когато го въведоха и аз псувах кански. До тогава Invidio.us можеше да се ползва с напълно изключен Js. Въведоха го заради DeepSeek. Те все още не се бяха включили в обмена на данни и затова пробваха да точат видео през инсталациите на Invidio.us и другите подобни услуги.

Отвратителна е тази защита от роботи, но нищо не може да се направи. Вече навсякъде я има.

Иначе надекото има нормален адрес (както и в няколко други мрежи). Логично той е nadeko.net, но пак ти трябва включен js.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
    • Профил
« Отговор #2296 -: Jun 16, 2026, 23:30 »
   Ако не е тайна, за какво иде реч в клипа ?  :o

Някои тук сме загрижени за сигурността си, използваме ТОР,ВПН и т.н.
Шибаната туба иска "да влезем в профила си".  >:D

Между другото, ако държиш, има начин да си ползваш истинската туба. Говоря за proxy. Има няколко начина за това, но най-лесен е web proxy, защото не изисква софтуер и настройки.

Ето един новичък списък: 29 Best Free Proxy Sites to Surf Anonymously Online in 2026

Между другото от километри си личи, че е съставен от ИИ.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

remotexx

• Напреднали
  • Публикации: 5682
    • Профил
« Отговор #2297 -: Днес в 04:25 »
Ех, сега.. мислех че сте по-запознати.. ТОРа само прави връзката (анонимно /уж/) между клиента и сървъра, а инак и клиента и сървъра са си там на когото си принадлежат той си плаща за желязото, нета, топлата вода и т.н. и повечета са (т.е. поне бяха преди) на щайги от сорта на върви на жената на лапито, на хлапето на таблета, или на една стара щайга дето и аз не знам къде съм я заврял) и когатo си ги изключват и услугата пропада, даже по едно верме по в началото мног ми напомняха на едновремешните BBS и там с модемите - чакаш първо пича да се прибере от работа/училище и т.н. после там родата да се наприказават по тел. и хоп по некое време модема ти вземе че се върже т.е. сървиса вече е онлайн..

Явно никой не си е играл да слага неща такова на собствено желязо (тооо.. може и в облака - само за информация, но иначе ТОР не е безплатен облак дето да ви го настрои и хоства безплатно, а поради естеството на т.нар. silkroad там всичко е на частни сървъви и когато се появи тогава и колкото - толкова)
https://community.torproject.org/onion-services/setup/

--
Какво стана Замундата не ви ли я о-тор-изираха вече, или напротив тотално я о-пропаст-иха там.. наследниците на Явор Колев?
« Последна редакция: Днес в 05:08 от remotexx »
Активен

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 9297
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
« Отговор #2298 -: Днес в 08:49 »
Май не само за децата е заплаха тоя интелект:

https://www.vesti.bg/lyubopitno/igrata-na-igrachkite-5-i-golemiiat-debat-zaplaha-li-e-izkustveniiat-intelekt-za-detstvoto-6262411
Активен

Без подпис - най-хубу. Че тука разни цървули мрънкат като дървени философи.

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
    • Профил
« Отговор #2299 -: Днес в 10:27 »
Явно никой не си е играл да слага неща такова на собствено желязо (тооо.. може и в облака - само за информация, но иначе ТОР не е безплатен облак дето да ви го настрои и хоства безплатно, а поради естеството на т.нар. silkroad там всичко е на частни сървъви и когато се появи тогава и колкото - толкова)
https://community.torproject.org/onion-services/setup/

Може да помните или не, но 2021 и 2022-ра работих за най-големия бандит (държавата) и ми трябваше отдалечен достъп. Ти май тогава говореше за vnc. В крайна сметка го реших с помощта на Спеца и Anydesk.

Но бях гледал видео от някаква, българска конференция, където се говореше за RDP през tor. Затова си направих възел. Но загубих нейде видеото, не успях да го открия. А от remote desktop нищо не разбирам и така си остана.

Но поне мога да кажа, че съм правил възел. Имах си адрес и всичко.

=*=

А Надекото е много сериозен пич. В общността на Invidio.us е най-сериозния. Тъпото е, че той идва от една от най-бедните страни в света, Колумбия. Бедните го могат, но ние надутите от златния милиард, не го можем… Жал!
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

spec1a

• Напреднали
  • Публикации: 6880
    • Профил
« Отговор #2300 -: Днес в 10:56 »
remotexx:
Цитат
Ех, сега.. мислех че сте по-запознати.. ТОРа само прави връзката (анонимно /уж/) между клиента и сървъра, а инак и клиента и сървъра са си там на когото си принадлежат той си плаща за желязото, нета, топлата вода и т.н. и повечета са (т.е. поне бяха преди) на щайги от сорта на върви на жената на лапито, на хлапето на таблета, или на една стара щайга дето и аз не знам къде съм я заврял) и когатo си ги изключват и услугата пропада, даже по едно верме по в началото мног ми напомняха на едновремешните BBS и там с модемите - чакаш първо пича да се прибере от работа/училище и т.н. после там родата да се наприказават по тел. и хоп по некое време модема ти вземе че се върже т.е. сървиса вече е онлайн..

Пак ще го напиша: има множество възли (TOR nodes), 1 или 2 да не
работят, все ще има няколко,които ще осъществят връзка.
   Дори и повече да са спрели, все ще се осъществи връзка.
Аз лично досега не съм имал проблеми.със свързването
Активен

spec1a

• Напреднали
  • Публикации: 6880
    • Профил
« Отговор #2301 -: Днес в 12:06 »
Цитат
Може да помните или не, но 2021 и 2022-ра работих за най-големия бандит (държавата)

Това ме кефи.  ;D ;D ;D
Активен