..
Някой започнал да стреля по амерканската част (с артилерия и танкове) и последвало обаждане: случайно руски части да стрелят по нащте там? А, не нямаме наши руски момчета там - не сме ние! Окей ще видим тази работа. Такъв бой са отнесли вагнерците (щото точно те са стреляли и са се правели на мотики), че дори не са разбрали откъде им е дошло. Половината са избити, другата са хвърлили оръжията и са се разбягали. Разпасана команда - дори не са имали ръчни противовъздушни средства - с голи автомати.
..
Ей-това имах предвид, подчертаното, що се правиш на неразбиращ? Един път си писал- стреляли с артилерия и танкове, а после- били с голи автомати само. Понеже си автор и на двата подчертани пасажа, кое е вярното
Имали ли са артилерия и танкове, или са били само с голи автомати, ха сега
Ти сигурно си ги видял лично как са били с голи автомати и са ги хвърлили, търтейки да бягат. А сумки имали ли са, тях дали са ги хвърлили, като са бягали, ножове, шанцов инструмент? Или само голите автомати са хвърлили? Баси генералните заключения.
Те американските източници, или превъзхождащите ги британски, са много достоверни, особено ако са от разузнаването (кефи ме формулировката "неназован/анонимен източник от разузнаването"), видя се в руско-украинската война.
Не знам за какви игри пишеш, и какво мълчание по социални мрежи, там за Медведев и американци. Аз социални мрежи изключително рядко чета, нямам акаунти в такива мрежи. А разни постове в такива мрежи обикновено изискват да се логнеш.
П.П. Може да споделиш как върви откъм американската страна украинското контранастъпление, минаха ли вече 100 единици изгорена бронетехника загуби, лека и тежка, и какво ще изпроси още Зеленски от Трюдо, например, че по новините писаха- последния ходил до Киев?
П.П.П. Форумът пак дава някакви грешки, за дейтабейз, при постване.