За бандитите не зная.
Преди около половин година един пич ми показа малко от някакво руско бойно изкуство Система.
В което няма никаква система.

Според него.
Били го използвали в техните специални части.
Мислех си, че с моя опит ще го ступам моментално.
Обаче не ми беше никак лесно и никой не можа да ступа другия.
Не, че той се опитваше да ме ступа.
Обаче аз се опитах.

Ами… не съм виждал по-нелогични и според мен смахнати движения от неговите, обаче мамка им, работеха

По принцип не псувам, но като си спомня чувството си тогава и ми идва отвътре.

Едно от най-важните неща, които са ме учили е, никога да не губя равновесие, баланс. На този на няколко пъти му се случи. С моя помощ повечето пъти.
Обаче почти не можах да използвам дори това, щото той се възползва от залитянията и "неточните" си движения с краката всеки път.
Аз нарочно се движех, както си зная, сменях често позиция, но и той също. И всеки път като залитнеше или губеше опора, използваше инерцията на тялото си, за да направи и той точно това, вместо да търси начин да си върне баланса. Затова и не успявах да се възползвам, щото той вече не беше там.
Неговата кожа!
Ударите му бяха странни, като хамалски движения, но боляха.
Някакви кълчения, някакви извивки…
Не гледаше толкова да ме удря, колкото да се възползва от моите движения и тогава да атакува.
И му се получаваше честичко, щото просто не го очаквам, какво ще направи.
Доста различно от всичко, което зная.

Единствено бързината на реакция ме спасяваше. Но тя си ми е по природа. Техниката не ми помагаше много.

Ако руските войски ги учат на това, не искам да си имам работа с повече от един от тези.
За пореден път, срещу обучен човек нещата рязко се променят, каквото и да можеш.