Автор Тема: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год.  (Прочетена 287626 пъти)

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 6689
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
Аз никаге не съм имал регистрация там. Понякога когато ми пускат разни линкове, мога да гледам разни снимки и друго съдържание (пуска ме). Но повечето пъти не ме пуска, и иска да се логна или да се регна.

И аз казвам "бал съм ти и фейсбука", и затварям този таб в браузера.
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

Acho

• Напреднали
    • Профил
Ник'ви избори, ръководството няма да се снемя:

https://fakti.bg/world/963564-ukraina-udaljava-voennoto-polojenie-zasega-ne-se-predvijdat-izbori
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

malin1

• Напреднали
  • Публикации: 695
  • Distribution: Debian
  • Window Manager: Openbox
    • Профил
От всички международни последни новини стигам до извода, че украинците са стигнали до извода, че Тръмп ще продължи да ги подкрепя докато воюват... И е редно сега той да каже дали са го разбрали вярно, там ония дето съветват Зеленски.
Активен

remotexx

• Напреднали
  • Публикации: 4289
    • Профил
Аз никаге не съм имал регистрация там. Понякога когато ми пускат разни линкове, мога да гледам разни снимки и друго съдържание (пуска ме). Но повечето пъти не ме пуска, и иска да се логна или да се регна.

И аз казвам "бал съм ти и фейсбука", и затварям този таб в браузера.

Аха - сега разбирам за какво иде реч, и на мен ми го изкарва тоя изскачащ прозорец почти винаги, но не забелязахте ли че има бутон [X] на него (горе вдясно), който го мързи и бутона Esc работи и то дава само 2-3 линка да разцъкаш там налево/надесно и чак тогава го изкарва перманентно.
Е има някой гьон-сурати дет са указали да им показва профила само на регнати потребители, ама тях и аз не мога да ги видя така че няма начин да дам такъв линк...

П.П. Друг вариант е .. специално  и само за ТОР(ните бръмбари) винаги да е блокирано (никога не съм го ползвал през ТОР)

П.П.П. Почнал/и сме да прихващаме от Гогата по нещо  ;D
Активен

Nik123

• Напреднали
  • Публикации: 4144
  • Distribution: Mageia, Q4OS
    • Профил
С тора някой път ме пуска, след като ударя хикса на джама за логването, да гледам самия клип, някой път- не, просто не пуска клипа, стои черен екран. И затова обикновено и аз като Ачо- "Евал съм ти фейсбука" и го затварям директно.
Активен

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 7806
    • Профил
П.П.П. Почнал/и сме да прихващаме от Гогата по нещо  ;D
И аз това си забелязвам  :D

Иначе, да, като пуснете тук линк от Фейса, натискам Х бутона и си гледам видеото.
Не се логвам, ако не мога да направя това и съответно, не гледам нищо.
Имам там един акаунт, който отдавна съм зарязал. Отровна е атмосферата у Фейса и не се диша.
Всеки с разложените си меса се разхожда там открито, все едно е на плажа и смрадта е ужасна.
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

remotexx

• Напреднали
    • Профил
Аре една обиколка из рашистките медии да ви пусна - като не вервате на други...
бърже докато не са ви блокирали и там - като чуждестранни агенти

Встречай героев, Россия!
https://t.me/ButusovPlus/18935

и... пр3@баните българчета
https://www.youtube.com/watch?v=3jI80Vl7yhU
Активен

spec1a

• Напреднали
  • Публикации: 5493
    • Профил
https://www.facebook.com/reel/1425987554972644
а бе не ви ли е криво така като пише човешкия автор а не ИИ-то което го  е създало клипа? Очевдино че не Младенова го е правила - на нея са й го направили (най-много тя само да е написала скрипта, ама я си признайте набърже колко Холивудски сценариста знаете - аз нито един не се сещам)

Я сега кажи какво точно пише в това,което си цитирал ?
Ако не е тайна де...

Не искам да се логвам у сураттефтеря,сещаш се защо ...

Добре де.. само аз ли мога да ги гледам без да съм логнат?!
..или може би имаш предвид не искаш да те има там по техните логове че си го гледал (па макар и без да си логнат)
ами давайте дефиниция на "без да съм логнат" бе да му се не види  8)
или е третия вариант (стил Гого) там дето сам си отрязал клона на който седиш и си блокирал едни адреси и после, що не мога да вляза (или па си блокирал Джаваскриптове  и т.п.)

Ами там нищо не пише щото е видео материал, очевидно правен от ИИ аудио и видео и само отдолу и/ли отгоре шляпнато едно:
Младенова Младенова
Public

- Сега не вярвам ИИ-то да си мисли че се казва Младенова Младенова, то първо че няма толкоз много (май изобще) български ИИ-та ами и чак пък женски  ;D

Работя с TOR браузър, оттам като се опитвам да ти отворя линка,
ми изскача директно прозорец за логване.
По никакъв начин не мога да го избегна,пак ми иска логване.
   Ако по същото време отворя стандартен браузър,и оттам се логна
у фейса,лесно ще ме набарат по косвен начин (тайминга,какво отварям...).
« Последна редакция: Apr 12, 2025, 10:07 от spec1a »
Активен

Acho

• Напреднали
    • Профил
Активен

Nik123

• Напреднали
    • Профил
Аре една обиколка из рашистките медии да ви пусна - като не вервате на други...
бърже докато не са ви блокирали и там - като чуждестранни агенти

Встречай героев, Россия!
https://t.me/ButusovPlus/18935

и... пр3@баните българчета
https://www.youtube.com/watch?v=3jI80Vl7yhU

Пусни го в блогчето на Мiнджiв, може да те похвали гуруто  :D С коментар, че СС-орките напредват успешно в западна посока. Ще бъде възприет положително такъв "материал", и от всесветлия, и от няколкото му амплоа, под формата на коментари, нали и "Ивайло" е от СС-гилдията все пак, Секретен Сътрудник е бил. Припокрива се със Schutzstaffel на USраинците, всичко е политкоректно. Туй, че свалиха от власт дементфюрера, и си назначиха перчемфюрер, е второстепенен въпрос, само Зеляниця ще плаче.
« Последна редакция: Apr 12, 2025, 18:17 от Nik123 »
Активен

Acho

• Напреднали
    • Профил
Активен

Nik123

• Напреднали
    • Профил
Сигурно е засмукал камъчета, докато излита от непочистена полска писта.
Активен

remotexx

• Напреднали
    • Профил
Е да де ама да покажем и другата гл.т. - не може то така едностранно (много странно) сал на една/та пропаганда да верваме :
https://faktor.bg/pilot-na-f-16-ot-vvs-na-ukrayna-pokaza-shlem-ubiec-na-ruski-iztrebiteli

и да не ви развалям празника, но ето какво казва един колега (ваш) - инжинер
https://faktor.bg/atanas-komarov-sheguval-li-se-e-gagarin-na-12-april-1961-g-kogato-kazva-a-moje-bi-naistina-ne-sam-letql

Цитат
Работя с TOR браузър, оттам като се опитвам да ти отворя линка,
ми изскача директно прозорец за логване.
По никакъв начин не мога да го избегна,пак ми иска логване.
   Ако по същото време отворя стандартен браузър,и оттам се логна
у фейса,лесно ще ме набарат по косвен начин (тайминга,какво отварям...).

Това за ТОР го разбирам, обаче ако отвориш обикновен браузър не-логнат пак ли не те пуща  ???
Тук под не-логнат - разбирам такъв от който никога не си си влизал в акаунта (че то сега са се навъдили едни зомби кукита умиране има отърване няма)
- не със друг акаунт/персона па макар и срита/частна/private че те и брзузърите вече имат акаунти, ами със съвсем отделен браузър (те сега се навъдиха толкова много - напр. Опера)
« Последна редакция: Apr 12, 2025, 22:29 от remotexx »
Активен

Nik123

• Напреднали
    • Профил
Е да де ама да покажем и другата гл.т. - не може то така едностранно (много странно) сал на една/та пропаганда да верваме :
https://faktor.bg/pilot-na-f-16-ot-vvs-na-ukrayna-pokaza-shlem-ubiec-na-ruski-iztrebiteli

...

Много хубаво, но..
"Системата JHMCS е съвместима с бордовото оборудване на изтребители F-15, F-16 и F/A-18. Сред нейните недостатъци може да се посочи високата цена, която е около един милион долара."

А следващото изречение си е откровена лъжа - "Най-интересното в тази история е, че руските пилоти все още нямат нещо подобно. "Първият вътрешен аналог е в процес на изпитания и "трябва да бъде" внедрен на самолета Су-57", съобщават с тъга руски военно-технически канали." - то направо като за ПеПе-ДеБили. Да бе, да, те руснаците никога не са чували за прицел в шлема на пилота. Нашлемен  прицел за управляеми ракети "въздух-въздух" има на МиГ-29 и Су-27 (и на някои съветски модели хеликоптери) още от 80-те години на миналия век, по соца. Например «Щель-ЗУМ». Даже го имаше в някои игри-симулатори от 90-те, като MiG-29 Fullcrum.
Честит ден на космонавтиката!
Активен

Acho

• Напреднали
    • Профил
То да ги видим и нашите ефове колко ще изкарат, и как ще ги опазят и на земята и във въздуха. А кой знае какви подводни камъни ни очакват занапред.
Активен

Подобни теми
Заглавие Започната от Отговора Прегледи Последна публикация
ЧНГ 2022
Живота, вселената и някакви други глупости
spec1a 6 7376 Последна публикация Jan 03, 2022, 09:22
от cybercop
Руско-Украинска война от 2022 год.
Живота, вселената и някакви други глупости
Acho 1492 124479 Последна публикация Jun 23, 2022, 09:21
от remotexx