« Отговор #13 -: Oct 02, 2022, 15:41 »
Поредното малоумие да не могат да се съобщават резултати, ден за размисъл, забрани за агитация и т.н. дивотии.
Тия даже не просто пишат свинщини, ами имат наглостта да сложат предупреждение в червен цвят, че не били изборни резултати! А, какво са? Вашите бълнувания?! Ами реално е така. Това са техните измишльотини. У нас няма истинска социология, никога не е имало, няма да има и всеки съобщен резултат е лъжа. А, че е лъжа става ясно седмица след това, когато дойдат действителните гласове.
Спомням си миналата година, колко нагло до последната секунда всички социотутки твърдяха, че ГЕРБ са първи. Първия път след милион измами, Славун все пак го би. Втория път същото направиха ПППП. И сега е така. ГЕРБ може и да бият, може да не бият, но не очаквам в Блиц да прочета нещо различно от разгромни резултати за него.
И помнете ми думите, дори да бие, няма да е с този резултат. Преписвам го тук, за да не се загуби: 26,4/18,6. Само след дни ще се види окончателно, а още утре на някакви проценти от извадката.
Имам и странични забележки. Нинова беше тази снимана с тротинетка на P*rnhub, а не Костов. Копейкин са го сложили в американска кола. Форд буквално е символа на американската мечта. Автобус с марка „Майстор“ не съществува. Има магазин за строителни материали My Store.
И не на последно място, не е произведена джипара и няма да се произведе, която да бие Тесла. И това е поради простия факт, че няма такова ДВГ, което може да победи електродвигател.
п.п. Тия боклуци от Блиц знам защо са го написали. За да не ги глобят. Понеже ПИК редовно ги глобяват, а тия са скръндзи.
« Последна редакция: Oct 02, 2022, 15:45 от go_fire »
Активен
В $por4e2 e истината
Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри
Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear