Браво на Дарито.
Научих за съществуването на тази песен във вторник, когато я пуснаха по радио N‑R‑J. Бях възмутен от дъното на душата си, че пускат такава „песен“ по такова радио. Това е най-бруталната чалга, от която всеки циганин би се засрамил. В бившата гръцка провинция Анатолия биха се хванали за главата.
Веднага споделих наблюдението си с всичките си близки. Като пуснах на жена ми на следващия ден от същото радио, беше по-възмутена дори от мен.
Няколко дни по-късно някъде мярнах танца. НЕ изненадващо беше мазно ма~ане, кючек.
После се оказа, че това „банга-ранга“ било значило нещо… на ямайски език. Щото това Дара е видна ямайка. Едно към едно е с Мария Мутола, близначки, първи братовчедки.
И цялото нещо даже не е на български език.
Тази сутрин жена ми в spybook чете, че сме спечелили, аз не съм спечелил. Моля да не говорят от името на всичко. Нямам нищо общо с тази „песен“.
Единственото хубаво в случая е, че тази дебелана показа, че има поне един човек у нас, който знае, как точно се прави световен (или поне европейски) шоубизнес. Румънците даже забравиха, кога нещата започнаха при тях.
А преди малко докато си търсих романтичен филм, който да гледам с половинката, минах през някакви новини и там нещото изпищя на пресконференция — това е съпруга ми. Дори не знаех, че туловището е женено. Не, че успях да видя, кой точно показа камерата, беше пълно с народ. Но пък видях, коя седеше до нея. Определено това е най-достойния „човек“ да застане до нея. Каквото е единия в политиката, това е и другия като представител на света на знаменитостите.