« Отговор #132 -: Aug 16, 2025, 13:33 »
>Аз обикновено вадя факти ,когато защитавам някаква теза..
ти може да си *мислиш* така, но мога да те уверя че в едни 95% от времето нито "факти" ползваш, нито "тези" защитаваш
>А ти никога
чак "никога" не е, но поне се опитвам да отговарям конкретно на всичко адресирано към мен, нещо което на повечето тук ви липсва като навик
>Мюсюлманите са диваци.
>Масови кланета,убийства, нападения с ножове и саби.
>Врязване с камиони и бусове в хора на оживени улици.
>
>Кое от това не е вярно ?
Написаното предполага, че всички мюсюлмани са такива. Ето, това не е вярно. Иначе, съм напълно съглаен с тебе, че болшинството от тея простотии са извършени от мюсюлмани. И да се върнем малко по-назад, от това дето твърдиш излиза, че умни мюсюлмани няма. Примерът с нобеловите награди го намирам за малко смехотворен, и пак да те попитам -- от България колко нобелови лауреати имаме и това означава ли, че българите сме тъпи? Всъщност, странно е, че даваш като аргумент наградите на Шведстакат Академия, понеже бях останал с впечатлението, че тука и на нобеловите награди гледате със снизхождение.
>Фактите ли те дразнят ?
Не, дразни ме говоренето с обобщения и без покритие
>Нашите не правят така.
факт. Също и много други, например в Узбекистан. А Самарканд не е кат да няма джамии, при това впечатляващо красиви.
>Радикализацията на религията е причината.
абсолютно
>Преди няколко месеца някакъв саудитец,високообразован (лекар !),
>c камион се вряза в група хора на оживена улица в германски град.
>И той ли е нямал достъп до информация за света ?
Поредния ненормалник фанатизиран.
>Турски диваци заложиха бомба във вагон за бременни и жени с малки
Уроди. При това, поставили бомбата така че да се взриви когато влакът е в тунел, за още повече жертви и да се затрудни спасяванато на другите. Гръмнала е, обаче, не както са планирали. Иначе... Усещаш ли се, че той ти пише за "нашите", а ти му отховаряш с "турските".
>Лични причини, не защото е бил фанатик.
айде, айде... "лични причини", насочени към хора дето на него нищо не са му направили
>Аз също бих отишъл там и избил една камара мюсюлмани, ако заради техни фанатици загине член на семейството ми. Не жени и деца обаче.
И ти ли така -- на случаен принцип? Ако отговорът ти е "да", значи се опитваш да го раздаваш некъф уонаби психопат.
>За сравнение, добрите христиани какво правят?
>Бомбят по който не може да отвърне, за пари.
кои християни? Западна европа, източна, тея отвъд големата локва, кои? Ай, пак генерализации...
>Ако започнем да си броим греховете, няма да ни стигне живота, да ги опишем.
абсолютно вярно
>Няма нищо чудно, християнството също е варварска религия.
>Такива са всички авраамови религии- юдаизъм, християнство и ислям.
разбира се, всичко се корени в така омразните ти евреи
>Ето кратко описание от реномиран университет:
...
>В никакъв случай не хваля Харвард и Оксфорд.
>Да, прехвалени са.
я се разберете сега, реномиран ли е, не е ли...
>черния Хюсеин
всички знаем, че е черен, и повечето знаят второто му име, нещо което он не афишира особено, хаха
>Буш-джуниър (с айкю 91)
може ли препратка от къде я имаш тая информация? Аз също смятам Буш да кретен, просто ми е интересно.