Както и да е, аз съм малко любител на старите и корави коли, от интерес попитах. Атмосферният дизел няма турбина, онуй, дето феновете му викат "охлюв" и конкретно на някои марки коли си лепят по колите едни лепенки, представляващи охлюв с турбина, вместо черупка. Турбината е устройство, задвижвано от изходящите газове на двигателя, компресор, набива допълнително въздух в цилиндрите, повече въздух - по-яко горене, оттам повече мощност и т.н., а атмосферният дизел няма такъв компресор и съответно повишената мощност. Турбината си има и плюсове, и минуси, а атмосферният дизел (без такова устройство) е почти вечен, в смисъл, по-слаб, но мнооого по- надежден. Дето му викат на атмосферния, "тракторен дизел", няма чупене. Това за старите дизели.
Сори, разписах се малко извън темата, все пак да кажа, че съм любител, не механик

Мерцедеса ми е бензинов, атмосферен. Но го карам на газ, на бензин само паля. Газта е 1,14 лева в момента, бензина (95) - около 2,50 лева. Газовата се изби отдавна.
П.П. Ако можеше, и с вода щях да го карам, ама не става

С пропан-бутана е ОК, бензин слагам на два-три месеца по 10 литра, той е само за палене. И колкото да подгрее малко изпарителя на газовата зимата.
П.П.П. и след "лекото" отклонение- който иска, нека си купува електричките и да им се радва.