т'ва за Илонката и S&P (Standard and
Poor) беше че уж нали мразите богатите и зат'ва не инвестирате в/при тях, а тогава и бедните ли мразите че не инвестирате в тях
a за инвестирането имах предвид буквално, нали все се оплаквате че немате кинти а напр. коги бай Дончо си дигна самолетите от летището новината плъзна по световните "информационни борси" едва на другия ден а аз още същата вечер ви предупредих (и още няколко пъти така... да следите поръчките на пици в Пентагона, и за още няколко петъка след затварянето на борсите се сещам така на прима виста) но явно... инвестиционнната култура е ниска.. а бе т'ва (май Гоговите синковци завършиха най-наскоро) перподават ли се вече такива предмети в училище или още йок - психология, инвестиционна култура и т.п. или (все) още борса е мръсна дума а по литература още изучават родната чалга там за кума лиса и кумчо вълчо с джипа с ниското чело и с дебелия врат и... по взаимоспомагателната метода по народопсихология
Та вие тогава не инвестирахте, а бай Дончо (или там зетя и родата) се инвестираха, па после ги плюете тях.. интересна логика (същата работа и в онова там дето сами си режете достъпа до тубата па после ревете че тва и онова филмче не мога да го гледам, как па аз с нормални настройки без нищо да съм барал и ми се отваря всичко - даже и спусна uBlock Origin - даже в момента ми показва там една значка че ми е блокирал 1 нещо точно в тоя моент на тоя сайт докато пиша)
П.П. Оказа се че тоя дзвер дето ге правил сайта е нахакал те т'ва
https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-5HVN4S94DRа уж беше самоделка и таквизи нещица немаше тъдява...
П.П.П. Извинявам се не било Дзвер ами било DzinerStudio (най-отдолу) и.. нека спорът започне сега межуду дизайнера и програмиста - кой на кого и какво и колко му го е нахакал, зареждаме с пуканки....
--
А вече установихме че лозунгите не работят - някак си неусетно покрай комунизма си заминаха и те - та „За Бога, братя,
не купувайте!" не (с)работи
По-просто и резултативно е хората да не си купуват скъпите "електро-зелено-природосъобразни" боклуци.