Общо взето ситуацията е следната...
Обикновен потребител:
https://www.linux-bg.org/forum/index.php?topic=34080.msg337696#msg337696(шеф) отдел Поддръжка (и Развойна дейност):
- А-а-а -
НЕП.П. А сега по-сериозно:
- Не знам на какво точно е писан но е
бета от
2006-та (като е много вероятно да е само обновен до бета2006 а да е писан още миналото хилядолетие)- С надстройка от нек'ъв "дзвер" от Дзвинер студио - каквото и да значи това
- Горните две сумарно сбират бъговете не само от бетата но и от дзверот
- НЕ знам дали некой (от двамата/двете е още жив)
- Само препдолагам че ще да е нещо на Пхп/Пърл и Mysql или Pg (където второта е по за предочитане)
- предполагам че има сериозен/ни бъгове в обработката на препратки там с обрабтоката на %, . , .., ..../ и т.н.
- предполагам че същото важи и за локални файлове (май почти същото но без %)
... и затова са (му) й забранени!
- Предполагам че оправянето изисква напр. или Пърл 8 с който бетата от 2006 не може да работи а и последната му версия може би също или пък изисква последна версия на СМФ с която версията на Пърла/Пхп не може да работи или ако може то я БД не е поддържана и като необновяван редовно вече няма и директен експорт/импорт от старата към новата БД (2006 -> 2025)
..предлагам да (се) спра дотук, предполагам вече стана ясно че тука така - запушване на дупки, което същевременно е и показн
о - как не трябва да се запушват дупки. Нека гледат (по-)младите, нека се учат.
Весели празници...
Здрави и румени да сте, а яденьето и пиеньето на тоа свет нема да се свършат, не забраяйте! П.П.П. Между другото това не е спряло ботовете и експлойтите, сега знам че повечето си мислят че т.нар. "измикяри" са ботове, обаче може да поспорим ...че бота ще направи нов акаунт (че е по лесно) отколкото да (ре)активира стар, а те напоследък все дърти пергиши се ре/активираха (ехей май още от преди последната "насилствена" сняна на паролите тъдява), та според мен "измикяра/те" не е бот а е набарал некой иксплойтченце/ца.... халал да му са (или там кошер, или .. според религията - да облажи както казват наш'те)