« Отговор #10 -: Nov 04, 2004, 20:02 »
аз отново да се включа в темата, защото отново имам проблем с БГ Офис, но този път друг... значи инсталирах всички G++ и C++, които намерих и успя да се инсталира офиса, без КДЕ, само с Х, защото като го конфигурирам с КДЕ после при make дава грешка в началото още, а като е само с Х make make и install минават без грешка. и така, би трябвало да е инсталиран офиса. (забравих да кажа, че конфигурирането го правя като юзър, както и маке-то, а make install като руут). така. и като тръгвам да инсталирам речниците (пълния пакет, по-конкретно) ми дава съобщение, че не може да намери команди kbgoffice, gbgoffice, cbgoffice, и това е така - като напиша kbgoffice като руут и няма такава команда. като го напиша като потребител се стартира БГ Офис, т.е. само съобщение за грешка, че няма инсталирани речници. което също знам, че е така, но какво да направя... като потребител също не мога да инсталирам речниците... нещо не правя както трябва, но не знам какво, помогнете. и отново ще кажа, че четох на сайта и там звучеше от просто по-просто... ;-(