Начало Вход/Регистрация Помощ Tazi stranica s latinski bukwi
Области
 Новини
 Актуална тема
 Linux портали
 Справочник
 FAQ
   •Какво е Линукс?
 Въпроси-отговори
 Форуми
   •Трудова борса
   •Конкурс
 Статии
 Дистрибуции
   •Поръчка на CD
 Made In BG
 Файлове
 Връзки
 Галерия
 Конференции
Настройки
 Външен вид
 Предложения
 Направи си сам
И още ...
 За нас
 Линукс за българи ЕООД
 Линк към нас
 Предложения

Подкрепяно от:
Spectrum Net

TelePoint - Място за хора със свободни идеи

Adsys Group

SAP Bulgaria

Въпроси отговори
Въпрос: Крив проблем с PHP
[Търси: ]

ВНИМАНИЕ: Използвайте форумите на сайта за дa зададете вашите въпроси.

Към началото |Добави въпрос |Отговори
 
Въпрос
От: King Nothing (nothing__at__mail[ точка ]bg) Дата: 07/22/2003
 Значи пиша си аз скриптчето, но проблема е в предаването на
параметри към .php-а. Ето какво пиша:
---
<?
echo "<HTML>
<head>
<title> My Page </title>
</head>
<body>
path = $path
</body>
</HTML>";
?>
---
 След като отворя
http://localhost/script.php?path=/mnt/hdd/mp3
 Променливата $path си остава празна!? Не ще да приеме
стойността, която й давам и това е.
Някой има ли идея що така?!



Отговор #1
От: nqkoi si Дата: 07/22/2003
php.ini
register_globals po default w Off sloji go na on



Отговор #2
От: SGM (sgm __@__ abv[ точка ]bg) Дата: 07/22/2003
Mojesh i da opitash da zamenish $path s $_GET["path"]



Отговор #3
От: King Nothing (nothing __@__ mail[ точка ]bg) Дата: 07/22/2003
Така е, като не чета к'во ново има в 4.2.0 ;)
Оправих се. Мерси.



<< SDL&MPlayer problem (5 ) | sendmail (2 ) >>

 
© 2011-... Асоциация "Линукс за българи"
© 2007-2010 Линукс за българи ЕООД
© 1999-2006 Slavej Karadjov
Ако искате да препечатате или цитирате информация от този сайт прочетете първо това
Външния вид е направен от MOMCHE
Code Version: 1.0.8 H (Revision: 23-09-2011)
 
Изпълнението отне: 0 wallclock secs ( 0.13 usr + 0.01 sys = 0.14 CPU)