Здравейте, в момента работя по един проект , който е подобен на склад , но е малко специфичен. Става въпрос за разпространителите на вестници и списания ВестПрес.
Вече съм на привършване и смятам да го използвам за база за Склад , после и за Бар и Ресторант, след това и за Хотелски софтуер. Работя с С++/Qt4 и MySql. За базата данни вече усещам , че MySql не е най-подходящата, затова сигурно ще премина към PostgreSql.
И по същество , ако започнете един такъв проект мога да ви помогамам с код според времето си. Само трябва някой да се нагърби със задачата да управлява проекта и трябва
да се ползва или системата на openFMI или SourceForge .
Също така ПХП не смятам че е подходящ за тази работа
ама и на ПХП да започнете пак мога да помагам.
Ако се стартира проект ми пишете на
johnny2000@abv.bg или на ICQ: 271734868
Също нека ви кажа ако не знаете , че склад с отворен код има и се предлага за безплатен даунлоад от Microinvest (Иронично , но факт). Казва се OpenWarehose.
Пускал съм го под Линукс и работи. Писан е на С# , но за ГУИ-то е ползвано мисля че GTK++ беше, а не Windows Forms както обикновено за C#.
А за Биона - Също съм я пускал и няма грижи ама е писана за Qt3 , което се пуща малко трудно под windows
, а и Октомври излиза KDE4 официално и Qt3 става история
'>
Затова , че уточнете много добре платформата за база данни и за потребителски интерфейс аз смятам C++/Qt4 и PostgreSql за най-добре, сигурен съм че ше се събере екип от програмисти, само трябва някой да започне, а аз не мога до края на тази година.
Леле толкоз свободен текст не съм писал през Живота си,
сигурно се разболявам
'>
Дано сам помогнал с нещо при толкова много празни приказки
'>))
Чао.