« -: Nov 13, 2021, 00:23 »
Извинявам се, че Ви занимавам с моите проблеми.
Изкача ми рекламен прозорец на Китайският сайт за интернет търговия Али Експрес или Али Баба беше, не помня точно, докато разглеждах български форум.
Кликнах на рекламата, отвори се Китайският сайт за интернет търговия. Веднага настроих валутата на Български лев, Дестинация за получаване - София, Език - Английски. Нямаше Български.
Предлагат ми от сайта без аз да избирам или въвеждам букви.
Предложение № 1. Мултицети - пълен тъч скриин, без обхвати или граници на измерваните величини, с кабели, датчици и др. Цветен.
Уловки: Цена от 30,00 лв. до 37,00 лв. + 7, 45 лв. за транспорт + 2,18 лв. за нещо чешко. През Русия нямат опция. 12 дни.
Предложение № 2. Осцилоскоп - цифров цветен по -избор. От 20 MHz до 50 MHz. Едно канален или дву канален. С вграден горният мултицет или поне с неговите параметри или възможности. С Генератор или без вграден генератор. Уловки: Цена от 200.00 лв. до 270.00 лв. + 29.00 лв. за транспорт + 4.66 лв. за през Чехия. През Русия -няма възможност. 18 дни.
Предложение № 3. Металотърсач - аналогов или цифров, стрелкова индикация или Цифрова индикация с екстри, като знаци за вида на метала и размер. Бутон за нулиране на земята, на чувствителността и други екстри. Една или с две търсещи глави.
Уловки: Цена от 37.00 лв. до 270.00 лв. + 15.00 лв. за транспорт до България + 9.00 лв. за през Чехия. 14 дни.
Нямам акаунт в цитираният Китайски сайт.
За Сравнение цени в София, бул. Христо Ботев, като Контрапредложение на цитираните по- горе.
21. Аналогов мултицет в магазин за 1 лев - 20.00 лв.
22. Цифров тъч скриийн мултицет с механични копчета - над 380.00 за най - смотаните модели + покачване на цената за USB или RJ45.
23. Аналогов осцилоскоп с кинескоп от 20.00 MHz едноканален - от 900.00 лв. до 1800.00 лв.
24. Цифров осцилоскоп с екран LED таблет без тъчскрийн с механични бутони, от 20 MHz до 50 MHz, едно или дву канален, Без вграден генератор. - от 1500.00 лв. до 2900.00 лв.
25. Металотърсач аналогов с една търсеща глава и стрелкови за 320.00 лв. Същия модел и вероятно от същия китайски производител на сайта е 40.12 лв. +3.29 лв. за транспорт + 2.78 за Чехия.
Без мнение или информация или удостоверения или сертификати за метеорология на измерваните величини от уредите, както от София така и от Китайските предложения.
За София предполагам, че трябва допълнително да си закупувам кабели и измервателни сонди и др. подобни.
Как стой въпроса с декларация за цената в София, Мито, Данъци, Митница София до Ж.П. Гара София срещу Новотел Европа, Как и къде го освобождавам в София, Електронен подпис, - Аз нямам електронен подпис, Нямам и Дебитна карта Маестро, Нямам и Дебитна карта Виза Електрон,
Те Дебитните карти дали имат възможност за активация на международни преводи или международно банкиране и др. необходими.
Главно ме интересува електронният подпис, декларацията за стойността на цената и др. в София.
Удобно ми е лично на мен международно плащане, чрез изи пей, но до колкото съм запознат , то не съществува такава опция или възможност.
Интересувам се от фирми или Китайски магазини в центъра предлагащи подобни услуги. Без Търговски Център Илиянци, Без Спекуланти, без Търчи Лъжи, Без Въздухари под налягане, без Самозванци и др.
В интернет намерих ТЦ " Илиянци", но не ми се видяха текстът и рекламата интелигентни или ясни.
Странни съвети и предупреждения и мнения от мой приятели и познати на четири очи без доказателства.
Поръчах тези слънчеви очила Police от същия китайски сайт за 2.25 щатски долара. При освобождаване от митница София митничаря ги определи или оцени на 2000 щатски долара, като марка и съответна стойност на очилата.
Поръчах този механичен часовник - Швейцарска марка намален в същия Китайски сайт от 1680.00 щатски долара на 70.00 щатски долара. Политика на сайта предполагам за единични бройки или залежали стоки. Стоки водещи се бутикови, свъх луксозни и подобни определения. При освобождаване от митница София митничаря го определи или оцени на 5000 щатски долара, като марка и съответна стойност на часовника.
Не зная доколко горните чути думи или дадени неща за митничарите са верни , и без да съм видял на живо изпратената стока или пратка да се поставя цена от 5 000.00 щатски долара само, като се гледа електронна принтирана таблица на смачкан бял лист хартия формат А4 с напечатени или принтирани букви, числа и знаци с размер около 8 пики - доста дребни за да се виждат ясно с невъоръжено око.
Отделно питане. Преди време попаднах или срещнах или видях в форума на сандъците интернет линк водещ към годишни каталози на
компютри в САЩ от около 1976 год. до около 1996 год. Ако знаете или имате възможност тук да ми дадете този линк.