« Отговор #1 -: Dec 10, 2022, 02:03 »
Русизми, в подигравателен смисъл ползват само боклуци и лекета. Достойни за презрение от западните хора, които обожават руската култура. А те са твърде много.
По голямата част от музикалната ми колекция се оказва на...английски. Почти запълних дискографията на Пърпъл, които са ученици на комунистите Биитълс. Чалга е пълната с бръмбари глава на някои. Точно всичко имам, но не и чалга.
Руски, и английски, и немски думички ползвам само като се лигавя, или в подходящ контекст.. С малката подробност, че има много еднакаи български и руски думи. А има други думи, в които разликата е нищожна. И да, с гордост говоря на Запад, че тази държава Русия ние сме я създали. И писменост сме и дали. И с Христос сме я запознали. И че благодаренте на комунистическа Русия Запада имаше стандарт (като отговор на противопоставянето). И, че благодарение на България турците не са очистили Запада.
Английския ме кефи (особенно за песнички), но предателите, и слагачите най вече не ги обичат тези - към които е наведена главичката (щото са си кукувци), и първи тях ликвидират самоуважаващите се господари (щото така и трябва). А пък човек, който твърди, че Българите не сме дали много на света е тотално куку, и Боклук. С култура - нула!!!
Разни западноориентирани боклуци ги ям на закуска.
Няма сила на планетата, кочто да ми се противопостави.
Спорът е тъп, и безмислен.
« Последна редакция: Dec 10, 2022, 08:58 от ЗибелтБг »

Активен
Кубунту със Realtime Kernel дава звук, който няма нищо общо с другите дистрибуции...Линукс е за галеници на Боговете-не е за простосмъртни...при прекомпилиране-make menuconfig, Under ‘Processor type and features’, Scroll down to ‘Timer Frequency’ and set this to 1,000Hz!!! за 3.12 иска lzop