С всичко това, какво искаш да кажеш?
Че вярваш, че Вирусчето и пандемията са случайност ли?
Я да те питам нещо?
Ти си шефче и собственик на една от най-големите IT компании в света, която компания изведнъж напускаш и с какво се захващаш? С нещо, от което нищо не разбираш. Като например медицина?
И по някое време дори започват да те дават по телевизията и обясняваш, как ще се развива световната медицина.
Ти би ли го направил?
Да се захванеш с нещо,от което не разбираш нищо. И да даваш наставления и съвети по медиите на всичко отгоре.
Този нещастник ( вече си се сетил, кого описвам ) се е изказал четири-пет години преди това, че ще има пандемия.
Можеш ли предварително да кажеш, за какво точно говори?
Виж го на картинка!
https://youtu.be/6Af6b_wyiwI?t=43Още ли мислиш, че нещо не ми е наред и съм си решил просто така?
Какво може да е по-печелившо от това, да продадеш операционна система на 95% от настолните машини?
Да продадеш нещо на всеки един човек на планетата.
Защо не ваксина?
Не виждам основания, да ми посочваш репутацията на списание за досотверността на изнасяната информация в него.
СЗО преди пандемийката каква репутация имаше?
Излъгаха ли за всичко?
Излъгаха!
Нашите докторчета в България лъгаха ли по телевизията? Лъгаха?
Нито една държава не се зае самостятелно с проблема? Нито една. Всичко беше спускано отгоре. И изследванията, и "информацията" и решенията.
Най-нормалното нещо при случай на зараза, е да впрегнеш научния потнциал на държавата си, да събереш екипи от разни университети, институти и други и да работят над проблема.
Това не беше направено.
Вместо това, се събра един щаб, в който дори нямаше вирусолог или епидемиолог почти до края на пандемийката.
Помниш ли го видеото с Бойко, който казваше на подчинените си да намерият заразен, за да не съжалявали след това всички?
Прави за едно.
Още от самото начал бях решил, че е съмнтелна цялата работа.
Казвал съм тук, защо.
Точно на петък 13 вечерта си купувах няколко чифта дънки в някакъв магазин, когато продавачите си говореха, как нямало да работят утре. В събота. Попитах ги защо, тъй като това е доста необичайно за такъв магазин.
Казаха ми, че е обявена пандемия и се затваря всичко.
При въпроса ми защо, ми отговориха, че били намерили двама души заразени с вирса. ДВАМА!
Това беше момента, в който реших, че нещо не е наред. В самото начало.
Не съм си избрал и решил нещо просто така. Несъответствията и противоречията се трупаха едно след друго.
Лъжите също.