« Отговор #112 -: Jun 04, 2007, 09:38 »
На едно от последните техно-партита на които ходих (беше преди години, вече посещавам малко по-други..events) - имаше някакво дете, ама буквално дете, не беше на повече от 12-13 години, все още не бяха се почнали промените в пубертета. Те това същото приличаше на някаква карикатура - стиснати скърцащи зъбки, оцъклени очи дето зениците са колкото очната ябълка, погледа един изтрещян, едни леко параноични реакции. Този същия искаше да влезе преди нас, не го пуснаха...щото нямал лична карта. Това беше в един клуб в един подлез на бул. България, май вече го няма доколкото знам. Не знам защо ми се е запечатал в паметта, явно е било доста грозна гледка. Чудя се какво ли е станало същата вечер с тва дете - след като то се беше направило на нечовек. Едва ли се е прибрало да си нанка в леглото, сигурно се е шляело по улиците надрусано като животно.Стана ми жалко за него честно казано.
А, да, и това същото момче нямаше вид на изтерзано и бедно дете - бая добре си беше облечено, личеше си че най-малкото расте в някакво нормално семейство, поне на пръв поглед.
Няма съмнение, че е глупаво тийн-че. Обаче замислете се колко такива има. Според мен самото им съществуване говори, че има нещо фундаментално сбъркано. И че при това положение, няма как нещата да са по-добре при тези обстоятелства. В смисъл възможно е, ама в една тоталитарна държава, дето всеки втори снася на властите какво правел съседа му. И след като вече не сме такава, това което се случва за мен е много логично. Като добавим и че има група "войни" дето борят вятърни мелници (и дефакто блокират всякаква промяна в статуквото към нещо по-добро, без да го осъзнават дори)..нещата няма да се оправят скоро, точно напротив - по-зле ще стават. За което отговорност носят всички, най-вече тези, които си заравят главата в пясъка и тези които си вярват че понастоящем нещата стоят най-добре, след като очевидно това въобще не е така.