Никакви лоши чувства и от мен!
Нито съм искал да обидя някой и т.н.
Просто исках да кажа, че не защитена система било то и линукс може да се ползва имено за такива цели!
Има варианти, да при линукс може да са сведени до минимум,но ги има ...
Просто не се поставяйте от ваша гледна точка ...
Винаги има индивиди който ще направят точно това, което не трябва да правят... и имено един такъв е този ...
Най малкото да си проверява файловете в писмата ...
Щом не се е справил и под Уиндос, ако същият ползва и линукс е напълно нормално да се прецака пак.
Жалкото е, че не може да се тества...
Разберете виждал съм хора които свалят всичко дето е пратено по пощата и цъкат пускат и т.н. без даже и да си зададат елементарен въпрос к'во е това...
На колежката съм и пращал писмо с адрес @president.bg и тази се върза ... не че в хийдърите си няма моя домейн от който съм пратил писмото ама кой да зяпа там...
Идеята е че ако сам не се пазиш, никой не може да го направи, дори и най защитената система!
Това имах в предвид...
Не може да вярваш, че като ползваш линукс виждаш ли аз съм неуязвим... няма такова нещо... всяка система е уязвима на каквото ти дойде на акъла ... може да е сведено до минимум, може да има чудесна подръжка, но това не я прави неуязвима... Въпрос на време е някой да намери и най-малката пролука и да напише вирус / торянец / експлойт и т.н. дори и това да е почти невъзможно... особено пък вирус

'> ама теоретично не е и невъзможно! А докато това нещо се установи може да изгорят много като този...
Разберете ме, няма неуязвима ситема!