Автор Тема: Телевизори LG, тонколони с Bluetooth, албуми на група Queens, плюс още 42  (Прочетена 2318 пъти)

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 8917
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил
Доп. Иначе, доколкото се сещам, първите документирани транс-истории са от Римската империя- император Нерон наредил да кастрират някакво момче на име Спор, а след това го облекли като императорска съпруга и се оженил за него. Поне така пише в главата "Нерон" в книгата "Дванадесетте цезари" по записки на Гай Светоний Транквил, оцелели до наши дни.

То затова е пропаднала тази империя.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 5790
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
То Радев го боли фуя за тоя вашия закон.
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

Nik123

• Напреднали
  • Публикации: 3615
  • Distribution: Mageia, Q4OS
    • Профил
Файър, добре, ама сватбата е един вид тържество на нормалното, на природното, на божественото, ако щете, всеки според своите виждания да го разбира. Естествен (природен, божествен и т,н., по избор) съюз на мъж и жена, водещ до естественото продължение на живота. И това се одобрява от мнозинството (демокрация).
А прайдът е парад (малко тафталогия) на ненормалното и неестественото. И се одобрява от 1-2%. Ами не, не искам на децата ми да обясняват, че това е ОК. Нито на други деца (айде, моите вече големи).
Я виж това фрийкшоу например, откриването на олимпийските игри, как му се зарадваха хората. Няма нормален човек, който да се изкефи на нещо такова.

Доп. Сега се сетих нещо весело, мисля, че Ремотекс го беше писал, но може и да бъркам, като някаква шега отнякъде, относно обратните- "Ще видите, като станем повече от вас". Ами няма да станат, те не се размножават, а привличат контингент. И колкото повече обществото намалява, толкова повече ще намаляват и те. И обратното  :D Процентно няма как да надвишат нормалните. Стане ли това, значи населението ще изчезне, няма да може да се възпроизвежда.
Но избора кой какъв да е, и с кого да си ляга, е личен, интимен въпрос и всеки си го решава сам.

Днес се отпуснах да пиша повече тук, един вид малко разтоварване, че ми гръмна главата, тая седмица ми е натоварено, но вече приключвам.

Айде  [_]3 и честит празник на варненците тук.
« Последна редакция: Aug 15, 2024, 14:39 от Nik123 »
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
    • Профил
Тия дни гледах един китайски сериал, озаглавен „Приятелката ми е извънземно“, което заглавие, казва всичко за сериала. Та там ККП си пробутваше хич да не е пропаганда и на доста места, извънземната говореше за нещо като люпилни за пилета. Така китайците си представят бъдещето.

И педерастите така го мислят.

Освен това противно на всеобщото мнение, но те не всички са обратни. Голяма част от тях чукат, каквото им падне. Така, че има как да станат повече от нас и все още да можем да се възпроизвеждаме.

Но то така или иначе, няма как да се стигне до този момент. Най-много да станем амфибии, но не ми се вярва.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Nik123

• Напреднали
    • Профил
Имам една позната, двуфронтова е- демек би, мъже, жени, квото дойде, че и групово. Умна е, и има визия. но скоро удари 40-те, а за деца не й се чува (то няма вече и закъде). Това по повод размножаването.
А да осиновяват деца разни двойки мъж с мъж, жена с жена, интерсекс с транс и т.н.- айде не. То е в пъти по-зле от това да преподават на децата в училище, че това е нормално.

За люпилнята- ами те си вървят доста филмчета и теории, че след време там клонинги, инкубатори и такива ще развъждат човечеството. Аз не го вярвам.
« Последна редакция: Aug 15, 2024, 15:08 от Nik123 »
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
    • Профил
Най-лошия родител е по-добър от социален дом. А при тях е даже обратното. Те са много по-любящи и грижовни, точно, защото не могат да имат свои.

А и не е честно. Ако аз съм педераст, ама педераст, на ден по сто култориста ме помпят, но съм на пачка. Назначавам си една от десетте камериерки за супруга. Всичко правя, бял парцал с воал, пръстен с камък, голям като орех, всичко, каквото си трябва. И след това отивам в социалното министерство — ей вижте, състоятелен съм, съпруга имам като от корица на „Воуг“, мога петстотин деца да си осиновя.

Но, не аз съм едно бедно момче, музикант, пианист във филхармонията. Там ме държат на минимална. В главата ми само Моцарт, но си лягам с вилончелиста. Отивам при социала и ми казват — чакай ве, ти пари нямаш, някакъв гащник, много си прост, тъп си, с някакъв льольо тук сте двойка от петнадесет години, няма деца за тебе.

Е, какво е така?

Значи, ако не си открит, може да осиняваш, но няма начин, ако си честен пред обществото и дори допринасяш за него?
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Nik123

• Напреднали
    • Профил
Най-лошия родител е по-добър от социален дом.
..

Ако беше така, нямаше да има социални домове.
Такива противоестествени двойки, които коментираш, биологично не могат да имат деца, така че не обществото ги е отрязало, а други обективни фактори. Но разбирам и твоите възгледи, въпреки, че не ги споделям. Спирам с това, че съвсем изхвърчахме от темата (ако искаш, отдели постовете за лгбт-то в отделна тема, едва ли другите колеги ще имат против).

И малко по основната тема - нямало нацисти уж.. каски, реплики

https://t.me/s/sashakots/48403

П.П. Снимките от конкретния пост се виждат в браузъра, но видеото май може да се гледа само в Телеграм, поне при мен само там го пусна.

По-добре ще е, ако излезе фейк, но на мен не ми прилича на такова.
Ще ги изметат оттам тия циркаджии.
« Последна редакция: Aug 15, 2024, 15:36 от Nik123 »
Активен

Nik123

• Напреднали
    • Профил
Избара заглавие обаче  ;D

[_]3
Активен

Acho

• Напреднали
    • Профил
И аз се учудих много.
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
    • Профил
Търсех име, което да напомня съкращението LGBTQ+. С ЛГ свързвам корейците. БТ за мен е син зъм (и Българска телевизия). С Кю се сещам великата група и така….
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Acho

• Напреднали
    • Профил
Активен

remotexx

• Напреднали
  • Публикации: 3635
    • Профил
Аз също не бих желал някой да гледа в спалнята ми, а над двадесет години съм спал само с една жена, а не мъж и тя ми е законна съпруга.

Това прозвуча по-скоро като оплакване, че жената е една, но имах предвид, че това са лични неща и трябва да се приемат за такива. Иначе се превръщаме в квартални клюкарки.

Е, хайде сега, не се оплаквай. Както е казал народа: Каквато на царицата, такава и на магарицата...

А заглавието няма никакво значение - ние тук вицовете можем да си ги разказваме и само по номера - очевидно този е под номер 42, а след 600 са политическите…

и един по темата  :P
https://www.vicove.biz/d3c079f6096f58150dcf34f16248afd7

а за българите... (как беше или хубаво или нищо)
https://www.vicove.biz/449d9ea47959fc14bc877c9e56566155

П.П. Сто грама ракия е равно на час медитация, а литър отваря всички чакри.

--
Софиянка във Враца пита минувач:
- Извинете, как да стигна до родилното?
- Е па... с мандръсанье!
« Последна редакция: Aug 15, 2024, 20:26 от remotexx »
Активен

spec1a

• Напреднали
  • Публикации: 4273
    • Профил
   Заглавието на темата мога да го асоциирам само с една чалга от
края на миналия век ,с която ми надуваха главата съседите:

"шоколади,марципани,тонколони,монколони,кас'тофони,мас'тофони,герап"  ;D
Активен

Nik123

• Напреднали
    • Профил
Сагата приключи, президента подписа указ за обнародване на закона.
Грантаджиите на посолството събрали стотина човека, вероятно не безплатно, на протест, и толкоз.
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
    • Профил
Подсетих се, че рокаджийте са една кралица, а многото кралици са натурални сокове, ама карай. То на тая сбъркана тема, едно сбъркано заглавие да ѝ е проблема.

А заглавието няма никакво значение - ние тук вицовете можем да си ги разказваме и само по номера - очевидно този е под номер 42, а след 600 са политическите…

42 идва от заглавието на раздела във форума. А и се сетих, че то и въпросните сексуални вариации са някаква подобна бройка. Май отначало бяха тридесет и нещо при приемане на конвенцията, ама после станаха повече. Дали някъде не говореха и за осемдесет, ама може да е било шега.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)