Файър, добре, ама сватбата е един вид тържество на нормалното, на природното, на божественото, ако щете, всеки според своите виждания да го разбира. Естествен (природен, божествен и т,н., по избор) съюз на мъж и жена, водещ до естественото продължение на живота. И това се одобрява от мнозинството (демокрация).
А прайдът е парад (малко тафталогия) на ненормалното и неестественото. И се одобрява от 1-2%. Ами не, не искам на децата ми да обясняват, че това е ОК. Нито на други деца (айде, моите вече големи).
Я виж това фрийкшоу например, откриването на олимпийските игри, как му се зарадваха хората. Няма нормален човек, който да се изкефи на нещо такова.
Доп. Сега се сетих нещо весело, мисля, че Ремотекс го беше писал, но може и да бъркам, като някаква шега отнякъде, относно обратните- "Ще видите, като станем повече от вас". Ами няма да станат, те не се размножават, а привличат контингент. И колкото повече обществото намалява, толкова повече ще намаляват и те. И обратното
Процентно няма как да надвишат нормалните. Стане ли това, значи населението ще изчезне, няма да може да се възпроизвежда.
Но избора кой какъв да е, и с кого да си ляга, е личен, интимен въпрос и всеки си го решава сам.
Днес се отпуснах да пиша повече тук, един вид малко разтоварване, че ми гръмна главата, тая седмица ми е натоварено, но вече приключвам.
Айде
и честит празник на варненците тук.