Изписа се достатъчно какви са ги вършили ББ и кмета на Симитли.
И определено не е нещо хетеросексуално
Когато онзи неандерталец каза, че кмета е ебал раз-Бойко хич нямаше предвид директно. Между другото неговата съдба е незавидна. Спомина се. Не знам дали е подпомогнато като на Мишо Бирата и други. Но показва нагледно, че възмездие има и вече то обикновено е в рамките на живота, а не през няколко.
Честита!
Повече радост и усмивки на лицата да имаме. Непокрити от маски.
Тази (изтеклата) година се отървах и носих маска може би пет пъти. Трябваше да ходя при нотариус и няколко пъти в банка. Но това е, защото не работя и спрях да пазарувам. Ако бях на работа щях да съм в голяма дилема. Тъпото е, че китайците се бореха за правото да носят маски, за да се пазят от правителството (което не помагаше), а ние тук срещу това, защото лицата ни са чисти.
ЧНГ и на братята ще видите вий като станат мнозинство
https://svobodnoslovo.eu/%D1%87-%D0%BD-%D0%B3-%D1%83%D0%B6%D0%B0%D1%81/
По принцип говоря неща подобни на неговите. Ние сами си го направихме и сме нация предвидена за заличаване, по-точно за разпръскване подобно на еврейската. Но точно тази година не сме се смалявали.
Причините са поне няколко. Половин година бяхме затворени, което е прекрасно време за правене на бебета, заедно с драстично намаляване на смъртността от катастрофи, което всъщност е най-големия фактор за смъртност у нас. И второ, безкрайно много хора се прибраха.
По принцип по света има 9-10 милиона българи с произход от България. Лично аз смятам, че едва половината от тях са с постоянно местожителство тук. Голяма част от избягалите от тази кочина са вече второ или трето поколение и губят връзки с родината. Например децата на Ремо са още малки, но не знам, колко се чувстват свързани с родината, нищо, че си идват всяка година.
Но, както смятам, че доста отдавна тук сме около пет милиона. Според мен 2011, когато обявиха че сме седем, излъгаха с около милион. Топим се с около милион на десетилетие, понякога повече. Това важи за всички години от деветдесета насам, ала не за предната. През две и двадесета смятам, че грубо бяхме (и все още сме) около пет милиона и половина. Сиреч половин милион се върнаха.
В момента по улиците виждам много повече хора от преди.
Мисля, че една голяма част ще си останат тук, защото в следващите години няма да имат изгодни варианти отново да избягат. Което има и лошите страни. Икономиката ще потъва с още по-сериозен размах. Потъването беше забавяно от десетки милиарди нови заеми и по-малкото хора. Проблемите ще се увеличават в геометрична прогресия, колкото повече са хората в това грохнало стопанство, в клинична смърт направо. На всичкото отгоре те внасяха свежи пари, а вече те няма от къде да идват. Двоен удар.