Шокиращото е, че даже в този форум ви накараха да смените името на темата с полит коректно такова (ех тези руски 4000лв.)
Лично аз казах публично, че ако някой ми дава четири бона месечно, то ще получи възхваляване не на Путя, ами на Ким Че Ун. Работа, като всяка друга.
Само дето малкитре рибки винаги го правят безплатно, а ако им се плаща е нещо от сорта 20 ст. на дума, точно като
простит…, журналистите, де. Щото реално това си е журналистика.
Няма четири бона. Може да има четири милиона или четиридесет милиона, но те в никакъв случай не стигат под формата на четири бона до драскачите.
=*=
Името на темата е сменено лично от мен по предложение на най-големия русофоб във форума. Забележи, че имам себе си за русофил. Направено е в името на плурализма.
Доколкото аз разбрах идеята… правим го с надежда проклетата война да спре. Не може това безобразие да продължава.
Що се отнася до термина спецоперация, ами то и КТБ беше „под особен надзор“. Политиците обичат да си измислят думички.
Чудих се как така след изчезването на рекламите на сайта, собствениците си плащат сметките, като сайта е безплатен, ама взе да става ясно.
https://ca.godaddy.com/domain-value-appraisal/appraisal/?checkAvail=1&domainToCheck=linux-bg.org
този домеин трябва да се плаща вяка година, а има и хостинг и съпорт...етц.
Не знам, какво точно ни показваш с тези примерни $260. Те са примерни. Освен това Славей Караджов е състоятелен човек, като за отечеството ни. Това са му парите за бензина тази седмица. Домуването е безплатно на приятелски начала. Машината е старичка.
И на всичкото отгоре Go daddy е враг на човечеството не по малко от Amazon, Apple, Tesla и M$.