Пичове, щастлив съм да кажа, че съм уцелил на жена, с уточнението, че е от втория път. но от опита си мога да споделя, че така е по-добре. Първия път знаеш (или не съвсем) какво искаш, а втория път знаеш
какво не искаш и тогава намираш нещо, което е за теб. Всъщност истината е, че с жена ми рядко влизаме в спор (имам предвид сериозни неща), мислим еднакво. Т.е. по съществените житейски въпроси нямаме разлика в светоусещането и визията за нещата. Разни дребни глупости от типа "ама днес ли ще чистим аквариума, що не утре" въобще не се броят. Със сигурност намира място и фактът, че жена ми също е с юридическа професия (но не е адвокат - П.П. не е нито съдия, нито прокурор, да пресрещна следващ въпрос, ако има такъв).
Иначе за фактите, 4096, да- понякога ми е изключително забавно да видя (и да участвам в процеса), как едни и същи факти могат да се интепретират по две аболютно противоположни тези (съдебните дела имам предвид).
П.П. Файър, няма за какво да се сърдя, аз също не харесвам съдебната система в доста аспекти, но си има и своите плюсове.