Покажи Публикации - ЗевсБг
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1] 2 3 ... 79
1  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Руско-Украинска война от 2022 год. -: Mar 10, 2022, 15:06
Ами това е разликата между нас. Теб те интересува материалното благополучие. Мен не ме интересува особено, защото никога не съм го имал. Намирам за по-важно, какви хора сме. А, ако тук бяхме имали инквизиция, нямаше да мога да си го простя.

Мисля, че съм споделял с теб. Турците са нанесли много щети у нас. Освобождаваме се едва седем милиона, вместо 7-8 пъти повече. На практика запазваме населението си от преди робството и то не нараства изобщо.

Но, работата е там, че преди това ние сме направили същото, даже доста по-жестоко и по-дълго с тях. Изкупували сме си вината. А най-лошото е, че всъщност не сме я изкупили изцяло.

От всички данъци, най-тежък е кармичния данък и най-трудно става отписването му.

   ЪХЪ ...
Така и така говорим за карма ...

   Някъде в средата на 9 век по заповед на изрода Борис-Михаил
са изклани цели родове ,включително бебетата.
Само защото някои боляри са били несъгласни с налагането на
уродливата религия,наречена християнство.

Нима това не е сериозен кармичен товар !

Точно така. Огромна част от руснаците са разбрали, изклани са 8 милиона ли беше по време на покръстването (трудно е точно  да се каже), че ако не се върнат към корените си от преди покръстването  - даже често се позовават на българската Веда Словена, са ЗАГУБЕНИ. И при това имат Христос за велик учител, но християнството за боклук.

Още по интересно е, че твърдят, че преди християнството, (а това засяга донякъде и нас) че общественото устройство е имало много общо със социализма. Тоест съвсем естествено ще бъде унищожен натиреният им капитализъм, и ще се върнат към самите себе си.

Дори там - Christus ist weise (мъдър), aber die Kirche ist eine Katastrophe - хората така говорят.
 

Гледаме с шефа - едни от общинската фирма - 2 ма работят - 3 ма ги гледат - викам тия са построили Комунизма - даааа....отговаря......ама ти, ако беше останал там, сега щеше да си един от шефовете, и да си си супер - той - даааа (най сладката работа е държавната)

Чувал съм и от австрийци - абе ние си искаме социализма, ама тия ни налагат капитализма. (леле колко съм еретичен - ще получа оргазъм, ама еретик си бях и в соц. системата, иначе няма оргазъм)

абе споко - войната тепърва започва, ще има затишие, и пак (то 33 години тиха война против нас)

И кво се оказва - ние сме били щасливци а казармата (а навремето си мислехме, че сме най големите нещастници) - хем сме си играйкали с железа, ама не да умираме, щото мъж, дето не е бил в армията - се къпе в банята за мъже по гащи - а жените не могат да повярват, и се смеят. Тоест - никакъв мъж.

  Въобще не е  маловажно - преди години открих нещо страшно - това на база на интуиция от руските форуми с техните народни медицини - нещо далеч много по силно и от содата - ако ви заболи гърло - пчелен восък плюс 5 - 7 зърна сакъз, може и да добавите пчелен клей. Древната дъвка. Сакъза е ядрената бойна глава. За 5 минучи сте готови. Това е нечуван еретизъм. Джордано пасти да яде.
2  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Руско-Украинска война от 2022 год. -: Mar 10, 2022, 14:33
Зевсче, а ако утре ударят БГ-то ти със кои ще си?


П.П. Варналиите, верно ли е че...

Харков е „град побратим“ с Варна.

..и какво ще го правите сега побратима?

Въобще не си оригиналничък. Тук няма укрообразен бг фашизъм за щастие. Но през 1944 имаше, и даже САЩ официално бяха против него.
И пътищата бяха постлани с цветя за антифашистите.

" Крысы побежали с тонущего корабля! Набиуллина, откровенно играющая на стороне Запада и позволившая вместе с Силуановым и Правительством США и ЕС «заморозить» 400 млрд долл валютных резервов России (2 годовых бюджета РФ), просит освободить её от занимаемой должности. Видимо, хочет уехать в Вашингтон на работу в МВФ или Всемирный Банк!

Директора государственных компаний «Аэрофлот» и «Победа», обогатившиеся на сделках через офшоры с лизингом самолетов Boeing и Airbus, сбежали с семьями к своим капиталам в Швейцарию!

Олигархи и чиновники бегут из России, которую довели до ручки, до состояния сырьевой колонии! Верните украденное, на скамью подсудимых и в тюрьму!"

Тепърва се започва. Ще последва и уж честният капитал.
А това рано, или късно ще дойде и тук.
Ще гледаме сеир, как тъмносините спешно се пребоядисват на тъмночервени, като че ли цял живот са били такива

Фашизмът - което е другото име на капитализмът - който е с много лица ще бъде унищожен, и толкоз. Научете се да гледате в бъдещето.

3  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Руско-Украинска война от 2022 год. -: Mar 09, 2022, 02:56
   (Пешо ли беше?)

Малък Пенчо.

Благодаря, гледах този украински материал - https://m.vk.com/video407579935_456241447

Нищо не е така, както съм си мислел. Еми какво знаят хората - нищо. Направо получих радиационна доза.~~~
оправено форматиране, нищо цензурирано

гофи
4  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Епидемията и българските културни особености -: Mar 08, 2022, 23:41
Fintracker. Канада. Министърката на финансите. Радикализация. Търсачките не дават информация. Съжалявам. Средновековие. Между другото и войната започна. Някои нали са много информирани. Особенно, с щампата, че младите в РФ искали отатък водата. Щампован народ. Който е трябвало ме е чул.
От 10.11. 89. все са свободни, и информирани.

   Понякога пишеш интересни неща,можеш ли да уточниш какво точно
имаш предвид с горното писание.

Благодаря предварително !

Здравей. Днес видях, че ти е било интересно. За съжаление изгубих материалът.  Това  Fintracker е на практика арестуване на банковите сметки на протестиращите, и на тези, които са им помагали  на протестиращите. За щастие канадците така мощно се организират, че принуждават по съдебен ред правителството да отмени....


https://youtu.be/zYtMgAEot5E
5  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Руско-Украинска война от 2022 год. -: Mar 08, 2022, 21:25
 Оооо....директна атака....воина...директни обиди?...атакуваш с цялата си низост? Добре се видя фашистката щампована същност. Типична за бг форумите. Писаното въобще не се отнася за теб. Най малкото искам да те убеждавам в нещо, или обиждам. С такива като тебе не дискутирам. Много си скучен, и елементарен да се занимавам с теб. Нищо няма да науча. Достатъчно са ме учили на Запад. За да ме учи някой си западноориентиран от Изток.
6  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Руско-Украинска война от 2022 год. -: Mar 08, 2022, 20:49
     Привет, и честит празник на жените във форума. Всъщност това е древен празник на Богинята на Любовта Лада. Но много важно е - никой нищо да не знае. Между другото примитивният Запад не знае, че Freya - германската Богиня на Любовта е дало името на Freitag - петък.

    Естествено, че как иначе - никой не чете сводките, и анализите на човека - който постави на колене цялата украинска армия през 2014 година - цялата армия беше в котли, и беше само въпрос на време физическото и унищожение.
   Само, че Путин спаси тогава фашисткия режим, армията, и страната от денацификация.

    Ама тука много професори - дето ВК премълчавало, и не давало информация за китайските другарчета, и куп други неща и куку глупости. Ама 32 години демокрация са изтрили много мозък. И народът не знае, че войната е въздухът за капитализмът. Ама нищо - ще преоткрие топлата вода по трудният начин.

      https://vk.com/wall347260249

https://topwar.ru/193115-ukrainskij-jazyk-narechie-russkogo-jazyka.html

https://m.vk.com/video46975567_456239280#pop_share

https://www.youtube.com/watch?v=GwFhbi7AQro

     Оригиналът -

https://m.youtube.com/watch?v=ewKZG9C_VlY

  Разбира се, това не е информация за маймуни

         Пешо, бре чети - Пешо пак не ще (Пешо ли беше?)
7  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Епидемията и българските културни особености -: Feb 20, 2022, 22:00
Fintracker. Канада. Министърката на финансите. Радикализация. Търсачките не дават информация. Съжалявам. Средновековие. Между другото и войната започна. Някои нали са много информирани. Особенно, с щампата, че младите в РФ искали отатък водата. Щампован народ. Който е трябвало ме е чул.
От 10.11. 89. все са свободни, и информирани.
8  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Епидемията и българските културни особености -: Feb 13, 2022, 16:10
Имам приятел руски дипломат. Навремето ми казваше - " - и ние не можем да разберем Сталин. Но имай в предвид, че дори и да си прав вървят навсякъде на планетата едни ъндърграунд процеси, за които, и ние дипломатите нямаме информация, та да се информираш от медиите ...трябва да знаеш за какво става дума, та като чуеш новина.  а..да .." Това, дето гледаш по ТВ то, че Путин...Сталин е пак театър. Путин е блюстител на капитализма, и олигарсите. Дребен старшина. Бла бла театър. И освен това е двойник в целия тоя театър. Не е старият джудист. За руснаците вече е никой.
  Аз, ако бях на мястото на Сталин, може би щях да пратя повече хора в Гулаг, и т.н. за да съхраня страната. Например Хрушчов е бил много изпълнителен. Затова не е подозиран, и ликвидиран. А е трябвало, и заедно с него още много много. Ако си бил на Мястото на Сталин, да те питам аз, какво щеше да правиш, ама да запазиш страната, и народа. Между другото тоя Гулаг сума нещо е построил...Миналата година 1 милион руснаци са дали фира. Тия 30 години демократия толкова много фира са дали, че опять Гитлер отдыхает. И виновата в этом капиталистическата демокрация. Кой е най - големия Злодей, и Тиранин - капиталистическата демокрация. В България положението е същото. Но народът не мисли. Много важно е западна тенекия да има, и като се върне от свободната  екскурзия да завари Родината си гробница.
Между другото най вече германски юристи отдавна подготвят Нюрнберг Цвай против ваксинаторите. Много се бавят, ама важното е, че го подготаят тоя Цвай, да видим...Ама тука пък народът защо въобше трябва да има идея от това. Той знае английски, и е неинформиран по подразбиране.
Както виждаш, народът на тази планета няма абсолютно никаква база.


Днес е Неделя, малко упражнение за професионални психолози, не че почитам дебелака, обаче аз не виждам друг вариант за оглупялото човечество, освен диктатор, "като мен". Колкото се майтапя, толкова съм и сериозен, и ви наказвам с женски секс, дето е по сексуален от  западните джофри, с дебелите джуки, материал за анализ на женственоста. Кое е по секси - това, или кап. п - ка, търсеща мъж с пари.


https://www.youtube.com/watch?v=su2Oi3lHhCA

Наказани сте!!!

9  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Епидемията и българските културни особености -: Feb 13, 2022, 13:45
Пак не искам да споря, но загубих 5 години да чета по руските форуми за Сталин. Защото от бабите, и дядовците от двете страни само хубави неща чувах, и в 90 те ми беше повече от странно. В руските форуми и сега е флейм, но примерно 80% са за Сталин, 20 % против. Преди примерно 15 години съотношението беше 65 срещу 35%. Информацията там е на база поредимно от спомените на бабите, дядовците, и някой много възрастен баща, или майка. Аз на професори, и учени от цял свят не вярвам. Вярвам на хората. А хората на тази планета не знаят историята. Те са неграмотни. Въобще не знаят на коя планета живеят, и за какво става дума.
Чърчил е казвал - няма по голям от Сталин, и всяка сутрин се моля за негово здраве. Взе страната с рало, и я остави с атомна бомба. После си променя мнението. Сталин казва - няма да командвате планетата с петродоларът. И му пращат Хрушчов да го убие. При Сталин всяка година са се увеличавали заплатите, а цените в магазинтте са намалявали. Трепел е бандитите. След Хрушчов всички соц ръководители са слуги на запада в голяма степен, заедно със Запада плюят Сталин, и всичко върви надолу, до логичната развръзка Горбачов-Елцин-Путин - който е една пешка на Запада, и капитализма - ВПК си стои, и иска да яде - трябва лошият Путин, и всякакъв театър.
Така, че хоратв не знаят историята, и животът си. Живеят в лъжа, и невежество. На академично ниво са невежи.
Демокрацията се възпитава. Не може свинете да са демократи. Капиталистическата демокрация изживя своя провал. Доказа го. Реална диктатура на пролетариата трябва, иначе капиталистите всичко ще унищожат в името на златните си кенефи. Те се интересуват само от себе си. Както ме учиха на запад. Могат да направят живота готин за всички, но се интересуват само от себе си. И сега избиват милиони. Показаха истинското си скрито лице. Дано не се влачи дълго тази цивилизационна агония. Дано всичко изгърми по бързо. I calling Revolution - https://www.youtube.com/watch?v=HbLT1Fb3LH4
Противно ми е човек да умира, още по противно ми е българин да умира. Затова писах.
10  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Епидемията и българските културни особености -: Feb 13, 2022, 12:39
ВКонтакте. Изчетох безброй мнения на епидемиолози от цял свят, които цял живот с това се занимават. Медиите, и правителствата не ме интересуват. Ваксинацията е ефтаназия, и углавно престъпление. Ваксинацията е фашизъм. Гитлер отдыхает. Отдавна златният милиард не е актуален. Капитализмът е на път да убие човечеството. Няма да бъде пощаден и много едрият капитал. Ще останат няколко стотици хиляди хора за потдръжка на роботите, обслужващ персонал, и клоуни. Ако някой не им попречи. То и Хитлер трябваше да приема септември парада в Москва.
Преди 15 години хомеопатката ми каза, че ваксините убиват имунитета. Това дори не са ваксини. Преди повече от месец убиха немски учен, който е графеноа специалист, и откри графен във ваксините, и качи материал в тубата . Графенът е като бръснарски ножчета. Въпрос на време за всеки ваксиниран. Освен това убиват имунитета с всяка доза, докато един обикновен грип най накрая убива. Само диктатура на пролетариата, и социализъм - комунизъм ще спаси планетата. Капитализмът е равен на фашизъм. Няма го соц блокът, и заради него  сладък живот за запада. Не искам да споря с никого. Нито да убеждавам. В спора не се ражда истината. Най добре западните народи да ликвидират капитализмът.
11  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Епидемията и българските културни особености -: Feb 13, 2022, 12:14
Здравейте, хвърлих пак един поглед. Въздържах се досега от мнения. Доколото виждам сте много слабо информирани. А може би гледате филми без английски титри (сещайте се какво имам в предвид). Не се обаждам от  съображения за собствена безопастност, и да не закрият сайта. Давам ви подсказка - ВКонт.
12  Linux секция за начинаещи / Настройка на програми / Re: Подписване (+ щампа) на pdf с ел. подпис -: Jul 14, 2021, 20:42
За Андроид ползвам Xodo. Acrobat не може, но Xodo слага готов електронен подпис. И понякога точно в движение трябва да го направя. Аз с писалка съм го правил, няма да се мъча с електронни изгъзици.
13  Хумор, сатира и забава / Кошче / Re: ПГАВТ А.С.Попов - Техникум Попов и личното ми мнение -: Jul 09, 2021, 14:09
*
14  Хумор, сатира и забава / Кошче / Re: ПГАВТ А.С.Попов - Техникум Попов и личното ми мнение -: Jul 09, 2021, 13:54
   Еми това е парадокса. Например ползваме Makita, акумолаторните са супер, но ударните перфоратори не са качествени. Същата ситуация с американските Milwaukee. Казвам на шефа - купете Bosch, да не се мъчиме. Купува. Еми тотално различна машина. То е мислено на работника да му е добре. Та така за немското качество. Аз тук си открих и пооправих мои си принципни грешки, за които не съм и подозирал. Германците ми ги показаха. За това съм благодарен. Така ми е по добре.

За турците, в Хановер, колегата ми казва - е виждаш ли го тоя, ние търчим, вършим работа, а тоя продава наркотици на децата в училище. И всичко е завъртяно с полицията, та до парламента. Ако имаш проблем, от полицията ти казват -  ооо това е за юрист работа. Не за нас. Полицията само обикаля , и гледа. В големите градове не смеят колите за 3 минути, да ги оставят отключени. В малките градчета не е така, спокойно е. Ама правят застраховки. Страх ги е. Пътуваме с един гарманец с малка кола. (тука колите са принципно малки, и икономични, не като в България, щото само сметки правят), и един турчин с огромен мерцедес челно срещу нас, целенасочено, и в последният момент прави маневра, и се разминаваме на една боя разтояние. Германеца започва да удря пр кормилото, и ми вика - "е кажи ми, кажи, как да ги обичам..."

А когато съм с колело, германеца отива почти на отсрещния бордюр, когато ме изпреварва. Автобусите също. Някой път ме чакат от 150 метра, и ми кимат поздравително. Правят си път едни на други. Дори, и много да закъсняват за някъде.

Пътуваме със служебната кола. Тука улиците са тесни, и трябва единия да се скрие зад някоя кола, за да направи път на другия. Срещу нас германец със огромен "самолет" с вертикално излитане. Спира , и ни прави път. Той обаче не знае, че ние сме свършили по рано, и се возим за кеф. Та ние му правим път. От отсреща той обаче настоява...Накрая се разминаваме .....то са едни усмивки, то е поздрав с глава, то е едно хубаво настроение....Контраст тотален, с нашия манталитет.

Минаваме покрай затвора, е, вика тия ядат супа, второ, трето, ние ядем сандвичи, дето сами сме ги приготвили от вечерта. Няма като в България , отиваш, и хапваш поне елна супа на обяд. Веригите за бързо хранене са некачественни.

 Имат си много постижения, но и много лоши неща. Това е една бавно умираща материално задоволена, но духовно мъртва нация. Много силно звучи, има си и своите изключения разбира се. Аз съм в малко спокойно градче. Не съм чувал за криминални неща. Усеща се спокойствие. По скоро по това прилича на комунистическите времена в България. Само, дето е ужасна скука. Уплашени, седят си в къщи. На другата крайност от италианците. Там в Италия сега били един върху друг.

Като цяло са умряла работа. Старото поколение е в ужас от нещата с младите.

На шева на брат му жената работи като психолог с деца от проблемни семейства. Минимум 80% от проблемите с децата са - използват компютър. По специално компютърните игри. Замислете се за това. Компютърът в съвремието е екстремно опасен.

О, да не забравя, купих си LG V 60 , след 3 седмици четене в нета. Тотално различен. Имах 3 години флагман на Самсунг. Звука, нищо общо, Отделна звукова архитектура като в скъп плеър, с мощен изход. Даже малки колонки си слушам на тихо. Дисплеят -след 5 часа четене няма умора на очите. Със Самсунга за 30 минути ми се палеха очите. Картината е като хартия на слънчева светлина. В нета много хора знаят за звука, но не могат да преценят дисплея.

Такова нещо от Ябълка, и Самсунг , и след 10 годмни няма да направят. Обаче LG обяви, че спира производството. Тези, които  имат някой от  V серията са в ужас за в бъдеще.


На времето в техникум Попов имаше страхотни даскали. Това беше любимото ми хоби 'да ходя на училище. Че даже трябваше да подготвям лекции за съучениците. И на тема звук даже, спомням си , че обяснявах, как работят Dolby A, и Dolby B.

Малко култура -- имаше една Светла, и след края на някакъв час, аз съм на първият чин, прикляква бавно, на нивото на чина, усмихва се, примигва няколко пъти с дългите си мигли, и с постепенно с увеличаване на налягането издухва прахта и остатъците от остренето на молива. Добър сценарий за видеоклип към някаква песен. Аз съм режисъор по образование.

Тая техника е прах. Много добре еротично казано)))))))

Техника без култура е голямо нищо. Това германците трябва да си го напишат на черният фон на държавният флаг.

)
15  Хумор, сатира и забава / Кошче / Re: ПГАВТ А.С.Попов - Техникум Попов и личното ми мнение -: Jul 09, 2021, 00:18
Привет на Огъня,

 в същност тоя малък чаршаф е и отговорът ми по темата за световното правителство. Всяко зло за добро, докато човечеството не потърси , и си научи уроците. Засега пълен провал на планетарно ниво.
Страници: [1] 2 3 ... 79