Анкета

Въпрос: След 2 години в ЕС положението в БГ е...?

• Същото като преди 01.01.2007
    - 3 (16.7%)
    По-зле в сравнение с 01.01.2007
    - 4 (22.2%)
    По-добре в сравнение с 01.01.2007
    - 10 (55.6%)
    Не мога да преценя
    - 1 (5.6%)

Общ брой гласове: 18

Автор Тема: 2 г. EU, e u?  (Прочетена 6527 пъти)

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
Re: 2 г. EU, e u?
« Отговор #15 -: Jan 05, 2009, 22:35 »
Лоша идея, ще има арести, бой и заплахи от полицейски анонимници с мейлове в абв.бг.

Обаче е интересно да се подкара един сайт, който да включва достатъчно много ключови думички от сорта на "дет ск о п0рно" и "Първан0в е л.айно" и да се наблюдава какъв трафик получава, предполагам ще е забавно начинание да се следят сорс адреси и HTTP referers :)
« Последна редакция: Jan 05, 2009, 22:43 от gat3way »
Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon

ANTIADMIN

• Напреднали
  • Публикации: 660
  • Distribution: Windows XP Pro latest updates
  • ANTIADMIN
    • Профил
« Отговор #16 -: Jan 05, 2009, 23:22 »
Най-много да завлекат зеридон в районното и да го пребият :(
Ще пуснат в Гошо всички никове, ще излезе М.Р. - проверка->чупил френски и полски сайтове->терорист, акер-заплаха за националната НЕсигурност ;D
А след това "Гоце е л.айно" вече го следят, ще го разработят, ще го принудят да следи тук във форума...в Русия съм, в Русия съм ;D
Активен

plamen_f

• Напреднали
  • Публикации: 1246
    • Профил
« Отговор #17 -: Jan 06, 2009, 08:15 »
Пак изместихте темата в бъдещето :)
Да говорим за настоящето - ето имаме си EU който можем да наплюем за виновен. Дайте още в подкрепа на този факт.

Долу EU!
Тато де си, защо ни изостави!!!!!!!!!!!

Сега сериозно - смятам, че не виждаме ползите от EU по същата причина поради която преди го чакахме. Калпаво управление което сами си избираме. Сега много ще ревнат, че те или не са гласували или пук са гласували за други.
Е и?

По-лошото е, че когото и да изберем не се вижда светлина. И то не само заради личностните им или на партията която представляват качества и виждания, не не. Трябва ни или нещо което да ни стресне жестоко и да сменим радикално начина си на мислене или някой психолог (а Кашпировски?) който да ни помогне да го сменим. Не говоря за принципа "всички са маскари" ами за това, че всеки приема облагите от управлението като единствен шанс да постигне нещо в живота за себе си и то за сметка на целокупния. Няма го духа на Стамболов. Сега по ТВ виждам бат Гойко (газа, Р.Овч. сезирахме говорихме те са ...) И той така ще ни оправи че......

Айде със здраве.

Не ми е кеф сутрин рано преди кафето да поглеждам гадостта на живота.
Активен

Златко

• Напреднали
  • Публикации: 2147
    • Профил
« Отговор #18 -: Jan 06, 2009, 10:06 »
senser, нищо не предлагам, нищо не може да се промени в България :)

Мда, с такова мислене...
Активен

Без правила няма игра

nedpetko

• Напреднали
  • Публикации: 445
  • Distribution: Debian GNU/Linux
  • Window Manager: KDE
    • Профил
« Отговор #19 -: Jan 06, 2009, 12:14 »
@mikis
Статиите са едностранчиви да, никой не го отрича.
Аз не твърдя, че това е библия просто чета този блог за да следя и другата гледна точка.
Омръзнало ми е от новините на бТВ и тяхната актуалност, да не говорим за в. ТРУП. То какво ли да очакваме от телевизия, чието име започва с малко "б".
В София в момента има два безплатни вестника - "Градски вестник" и "19'" и тях чета от време на време.
А в останалата част от България какво има?
Дори в. "Капитал" залита понякога, но той е специализиран.

Незнам колко от вас имат поглед върху мненията на пенсионерите в страната, но моите наблюдения сочат, че премиерот и президентот са с небивали успехи в очите на тези хора.
И те пак ще гласуват за тях.

И макар, че ще прозвучи като реклама аз чета този блог и го препоръчвам на познати точно заради другата гледна точка.

А за предложението на tkostov смятам, че е нериализируемо, ще го открият и спрат начаса и ще има показни излагания (буквален превод на exhibitions) я вижте какви КСахори хванахме, колко сме добри колко сме.....
Мое лично мнение е, че създадоха новата ДанС с цел да отделят богопомазаните, по точно партиепомазаните полицаи и сътрудници в отделна агенциика където... абе където да си им казват какво да правят.   

Както винаги съм казвал подкрепям gat3way.

Брей колко много съм изписал, ще отивам да обядвам, че явно съм гладен и с изострени нерви и реакции.
« Последна редакция: Jan 06, 2009, 12:24 от nedpetko »
Активен

Debian amd64 squeeze/sid

Златко

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #20 -: Jan 06, 2009, 15:33 »
Омръзнало ми е от новините на бТВ и тяхната актуалност, да не говорим за в. ТРУП. То какво ли да очакваме от телевизия, чието име започва с малко "б".

Много правилно. Дано повече хора се светват за долните приоми на бТВ.

...в Русия съм, в Русия съм ;D

Порче, като си в Русия, кажи на своите болшевики да пуснат газа и да не въртят колхозни номера! Няма заради тях да мръзнем!
Поне смислено оправдание да бяха измислили, а те...  >:D

Аман вече и от американци, и от руснаци.
Активен

Без правила няма игра

nedpetko

• Напреднали
  • Публикации: 445
  • Distribution: Debian GNU/Linux
  • Window Manager: KDE
    • Профил
« Отговор #21 -: Jan 06, 2009, 15:38 »
Zlatko пак сме назад с матрериала.
Току виж президенoт пуснал АЕЦ-а, а тогава вече на ръце ще го понесем!
http://www.netinfo.bg/?tid=40&oid=1263662
Активен

Debian amd64 squeeze/sid

Златко

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #22 -: Jan 06, 2009, 15:54 »
Zlatko пак сме назад с матрериала.

Не е вярно: цък  ::)
Активен

Без правила няма игра

sverdlov

• Напреднали
  • Публикации: 351
    • Профил
« Отговор #23 -: Jan 06, 2009, 19:03 »
gat3way -  [_]3

За взривовете в трите партии и парламента - с радости бих подобрил рецептите на едни коктейли, за повторение на януари 97... и тоя път - КПД-то ще е мнооого по-добро.

Ма не само в парламента тоя път - народа конфискува обратно всички СВОИ имоти на депутатите, разпродава ги, и с парите се купува олово.... за куршуми.. за доизбиване на цялата тая паплач крадлива
Активен

ANTIADMIN

• Напреднали
  • Публикации: 660
  • Distribution: Windows XP Pro latest updates
  • ANTIADMIN
    • Профил
« Отговор #24 -: Jan 06, 2009, 19:31 »
Аман вече и от американци, и от руснаци.
+1 :)
Активен