fedora работи като слънце с Huawei Mobile Broadband E173 и виваком.
Цитат на: laskov в Sep 24, 2011, 09:56fedora работи като слънце с Huawei Mobile Broadband E173 и виваком.Аз не знам точно модела какъв е , но можеш ли да ми покажеш как се настройва. Защото на този уиндоус на чешки ми е трудно да се оправям. Има и инсталирано убунту с wubi. То функционална система ли е ? Или някаква примитивна глупост която работи върху уиндоус.
Цитат на: AMD в Sep 24, 2011, 09:58Цитат на: laskov в Sep 24, 2011, 09:56fedora работи като слънце с Huawei Mobile Broadband E173 и виваком.Аз не знам точно модела какъв е , но можеш ли да ми покажеш как се настройва. Защото на този уиндоус на чешки ми е трудно да се оправям. Има и инсталирано убунту с wubi. То функционална система ли е ? Или някаква примитивна глупост която работи върху уиндоус.И не съм сигурен дали не се въвежда IP аз използвам Network Manager за връзка с M-Tel. Също работи перфектно.Network Manager -> right mouse button -> edit connections -> Mobile Broadband -> Add. след това следваш wizzard-a. ще те пита в коя държава и кой оператор и може би още нещо. и в общи линии е това. може даже да не пипаш настройките.
Цитат на: ddantgwyn в Sep 24, 2011, 10:44Цитат на: AMD в Sep 24, 2011, 09:58Цитат на: laskov в Sep 24, 2011, 09:56fedora работи като слънце с Huawei Mobile Broadband E173 и виваком.Аз не знам точно модела какъв е , но можеш ли да ми покажеш как се настройва. Защото на този уиндоус на чешки ми е трудно да се оправям. Има и инсталирано убунту с wubi. То функционална система ли е ? Или някаква примитивна глупост която работи върху уиндоус.И не съм сигурен дали не се въвежда IP аз използвам Network Manager за връзка с M-Tel. Също работи перфектно.Network Manager -> right mouse button -> edit connections -> Mobile Broadband -> Add. след това следваш wizzard-a. ще те пита в коя държава и кой оператор и може би още нещо. и в общи линии е това. може даже да не пипаш настройките. Можеш ли да прикрепиш снимки?
Цитат на: AMD в Sep 24, 2011, 11:42Цитат на: ddantgwyn в Sep 24, 2011, 10:44Цитат на: AMD в Sep 24, 2011, 09:58Цитат на: laskov в Sep 24, 2011, 09:56fedora работи като слънце с Huawei Mobile Broadband E173 и виваком.Аз не знам точно модела какъв е , но можеш ли да ми покажеш как се настройва. Защото на този уиндоус на чешки ми е трудно да се оправям. Има и инсталирано убунту с wubi. То функционална система ли е ? Или някаква примитивна глупост която работи върху уиндоус.И не съм сигурен дали не се въвежда IP аз използвам Network Manager за връзка с M-Tel. Също работи перфектно.Network Manager -> right mouse button -> edit connections -> Mobile Broadband -> Add. след това следваш wizzard-a. ще те пита в коя държава и кой оператор и може би още нещо. и в общи линии е това. може даже да не пипаш настройките. Можеш ли да прикрепиш снимки?снимките може да погледнеш на този адрес -- караш по ред на номерата. имай предвид, че е добре устройството да е пъхнато в компютъра. ако имаш проблем, пиши на ddantgwyn mail ru -- ще се опитам да ти помогна с още информация.
Цитат на: ddantgwyn в Sep 24, 2011, 15:13Цитат на: AMD в Sep 24, 2011, 11:42Цитат на: ddantgwyn в Sep 24, 2011, 10:44Цитат на: AMD в Sep 24, 2011, 09:58Цитат на: laskov в Sep 24, 2011, 09:56fedora работи като слънце с Huawei Mobile Broadband E173 и виваком.Аз не знам точно модела какъв е , но можеш ли да ми покажеш как се настройва. Защото на този уиндоус на чешки ми е трудно да се оправям. Има и инсталирано убунту с wubi. То функционална система ли е ? Или някаква примитивна глупост която работи върху уиндоус.И не съм сигурен дали не се въвежда IP аз използвам Network Manager за връзка с M-Tel. Също работи перфектно.Network Manager -> right mouse button -> edit connections -> Mobile Broadband -> Add. след това следваш wizzard-a. ще те пита в коя държава и кой оператор и може би още нещо. и в общи линии е това. може даже да не пипаш настройките. Можеш ли да прикрепиш снимки?снимките може да погледнеш на този адрес -- караш по ред на номерата. имай предвид, че е добре устройството да е пъхнато в компютъра. ако имаш проблем, пиши на ddantgwyn mail ru -- ще се опитам да ти помогна с още информация.Добре мерси за информацията. Ще го пробвам като ми донесат лаптопа.
А и не съм много на ти с чешкия.