Напрактика Отворен код е код които може да видиш аз мога да видя кода и на Windows 2000 примерно ама закво ми е ?? Отворен код е дори програма на чиито код е НАПИСАНО ИМАШ ПРАВО ДА четеш не и да копираш модифицираш разпространяваш принтираш шпионираш тва паке отворен код .. именно затова вчера так реагирах кам опен-соурс канал ли кво беше и зардаи това реагирам и тук .. .
а и n_antonov е много прав това с никовете е баиа булшит напрактика ти дори не заставаш зад идеята си а застава ника ти които естествено може да се изрови кои си ама не е в това вапроса.
отдено не ме кефи идеята сичко да се цепи .. тук има форум има форум и в sourcecore.net за програмиране даи да не правим 20000 форума ... няма смисал да се цепят програмистите на комерсиални и не комерсиални идеята е познанието форумите са за вапроси т.е. аз много бих се накефил ако някои дето пише Java Studio Creator ми каже как да си пусна един future на студиото им които са спрели нарочно та....
мисалта ми е въпроса не е в Девелоперите които правят опън сорс програми ..
напрактика за мое голямо очудване в БГ няма достатачно опън сорс проекти ... всъщност даже повечето хора разполагат с супер ограничена информация.Така че даваи превеждаи преведи някоя книжка

'> не новини от osnews както става тук... Значи ако наистина искаш да направиш нещо наистина включи се кам някоя вече създадена организация ако мислиш че няма такава почакаи може да няма но скоро може и да има ? или може да изникне ...