Автор Тема: помогнете ми по Дискретни Структури моля...  (Прочетена 3943 пъти)

shoshon

• Гост
Цитат
Ориентираният граф, който представяме за по-кратко като неориентиран, е фактически рефликсивно и симетрично затваряне на релацията, получена от неориентирания с произволен избор на ориентация на всяко неориентирано ребро.

???

В други ден имам изпит хора... Какво значи това ? :o
Активен

ANTIADMIN

• Напреднали
  • Публикации: 660
  • Distribution: Windows XP Pro latest updates
  • ANTIADMIN
    • Профил
Бе, ко ти пука, нали си метъл... Бетовен да не се е родил програмист. ;)
Активен

anto

• Новаци
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
Активен

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
Помоли се на божеството Манев ако си във ФМИ. Ако си в ТУ, то не би следвало да имаш много проблеми с този изпит.
Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon

tarator

• Напреднали
  • Публикации: 849
    • Профил
Защо ли ми се струва, че този който е писал това е бил пиян? :) Не мисля, че в изречението има някакъв смисъл.

Може би ако публикуваш нещо по-дълго ще може да се разбере смисъла :)
Активен

A gentleman is one who is never rude unintentionally. - Noel Coward

runtime

• Напреднали
  • Публикации: 807
  • Distribution: Ubuntu 14.04
  • Window Manager: Unity
  • LZ1DOT
    • Профил
Ах как я мразех тази Дискретна математика :) Въпреки, че 1-ва част беше забавна ( още помня как чертахме къщички и мостове без да си вдигаме химиката ) свързани и несвързани графи, а "парадокса на Ръсел" на сън да ме вдигнеш ще го изпея... Професора ни беше страшно кадърна личност и даваше изпитите ей така ... Човека си каза, че не може да ни предаде нещо, което е проумявал 20 г. за 20 часа :) Да е жив и здрав проф. Иван Ланджев!

Иначе по темата не мога да ти помогна много ... имам само лекции, ако ти трябва нещо кажи ще го сканирам и пратя ... въпреки, че горното нищо не ми говори и на мен :)
« Последна редакция: Jan 26, 2009, 23:54 от run_time »
Активен