Автор Тема: Проблем с бозата  (Прочетена 3068 пъти)

Recku

• Напреднали
  • Публикации: 206
  • Distribution: Debian Stable
  • Window Manager: KDE
    • Профил
Re: Проблем с бозата
« Отговор #15 -: Apr 20, 2010, 19:08 »
NT Loader няма да Ви помогне. Няма смисъл. защото НТ в случая лоудъра е конфигуриран за Уин 7, а Вие искате да го копирате в ХПто. Просто няма смисъл, защото няма да стане, а и със сигурност ща настъпят грешки. Пробвахте ли с Repair Windows OS (не съм сигурен как се казваше), което се зарежда от инсталационния диск? Онова, което се стартира при сканирането за налични системи на машината и Ви предлага да ги (я) поправите. (Едно ниво преди избора за разпределяне и форматиране на партишъни.)
Активен

This aptitude does not have Super Cow Powers.

H0lyGanGs7eR

• Напреднали
  • Публикации: 163
  • Distribution: Ubuntu
  • Window Manager: GNOME
    • Профил
« Отговор #16 -: Apr 20, 2010, 21:23 »
Рецку не разбирам какво искате да кажете. За какво ХП говорите?
Активен

tarball

• Напреднали
  • Публикации: 896
  • Distribution: Arch linux;Debian Testing; Ubuntu
  • Window Manager: KDE;MATE;Xfce
    • Профил
« Отговор #17 -: Apr 20, 2010, 21:57 »
off//
Еййй намери се някой да напише нещо за уиндоус и темата постоянно е на първо място като отворя сайта.Хммм интересно да не би да сме скрити потребители и тайничко да си помечтаваме за лесната операционна система  ;D ;D ;D
Активен

Едно време бях спортен тип,сега съм...само тип!
The Future is OPEN!

bop_bop_mara

• Напреднали
  • Публикации: 2433
  • Distribution: Debian Testing
  • Window Manager: LXDE
  • Cute and cuddly
    • Профил
« Отговор #18 -: Apr 21, 2010, 17:21 »
Значи, изходното положение е:

1. Уин 7

Добавих Убунту

1. Уин 7
2. Убунту

Вкарах бозата в груба, но ми пише нт лоудър ис мисинг и до там. Търсих, четох, гледах в сайта на майкрософт но нищо не свърши работа. Качих още един Уин 7, сега съм така

1. Уин 7
2. Убинту  ГРУБ : с опции 2.Убунту и 3.Уин 7
3. Уин 7 НТ лоудър: 1. Уин 7 и 3. Уин 7

Така всичко върви, но искам да махна 2рата боза, защото нямам никакви програми инсталирани и ми трябва само за да вляза в първия уин. Остана ми и малко свободно пространство и ще е хубаво да освободя единия диск

Чакай, когато сложи Убунту, гръба не разпозна сам, че имаш Уин 7? Къде му каза да се инсталира?
Когато сложи 2рия Уин, какво стана с гръба? Сега как си пускаш Линукса? И изобщо, всичките лоудъри за 3те ОС къде са били инсталирани (на съответния дял, в МБР)? Всичките ОС на един хард диск ли са?
Активен