Тези по магазините не са виновни, защото здраво са ги нагъзили за таргетите и си го изкарват на клиентите. Аз имах един травмиращ инцидент в Германос, плащам си значи десетина лева сметка (аз изключително мразя да говоря по телефони). Това в обедната почивка и бързах много. Хванаха ме два пишлегара да ме убеждават да си сменям тарифния план. Няколко пъти им обяснявам, че бързам и нямам време, тия продължават да ми дуднат и не ме оставят на мира. По едно време почнаха да ме зарибяват за някаква оферта където имам безплатни разговори в мрежата на Глобул и някакви минути навън. Като казах че не искам хванаха да ме убеждават колко е прекрасно. Накрая понеже видях че няма да се измъкна бързо и лесно както очаквах, ми причерня. Докато единия ми обясняваше колко е прекрасно му викам "ами всъщност знам, допреди няколко месеца номера ми почваше с ***". После се направих на загрижен как се оправя с една уеб-базирана система за активации, която ползват в магазините. Пичът ме гледа леко тъпо за 1-2 секунди докато смели, после вика "виждам че бързаш, ама ако размислиш за плана, ела". После се замислих, че трябваше да почна с тов, но поне вече знам как да се оправям с такива досадници ехех 
И аз предният път като си плащах сметката имах подобно преживяване. Първо искаха 2ри договор да ми предложат, мн изгоден и върви с апарат за 2 лева, викам им "не ми трябва", те "е ти сега плати 15 лева, с двата договора ще плащаш 20", викам "да 15, ама 10 от тях са лизинг, не разговори

". После и за интернет ме убеждаваха, че съм била под 24 години, имало примоция 18 лева вместо 20-и-няколко. Викат "вие колко плащате на месец за интернет" - "ми бая, 25" - "е, ето, ние ви даваме за 18" - "а на какви скорости?" - "лалала" - "а, да бе". То едно, че скоростите са идиотски, ама аз тоя интернет за 25 лева мога да го деля на 3-4 консуматора, къде сте тръгнали да продавате на краставичар краставици

Всъщност тия дни пак трябва да се плаща, ако има такива изпълнения, ще видят те какво означава ядосана странджанска мома

И на една бензиностанция имаше някакви такива, "95 за Х лева" - "ама, имаме промоция на 98 супер-дупер-бупер" - "ама какво, по-евтин ли е?" - "не, не, носи повече точки" - "не, благодаря" - "а течност за чистачки да ви налеем" - "безплатна ли?" - "не, не, и тя има промоция 3 литра на цената на 2"