Много назад гледаш. Гледай преди 20 години как ни продадоха кока-кола и дънки, за да можем ние със собствените си ръце да унищожим промишленост, селско стопанство, безплатни образование и здравеопазване и няколко реактора на АЕЦ...
Кои, американците ли са ни виновни? Планът Ран-Ът или какво беше там? Те са виновни и за разсипването на свръх-ефективната индустрия и за убийството на Дядо Мраз от Дядо Коледа и за развалянето на пиянския празник с тези тъпотии със свети Валентин. Имам предвид, днес (вчера) си беше ден да се напукаш с ракия и да пребиеш жената, не за някви такива педалски глупости.
Гейт, не им се връзвай

Все едно четеш коментари в data.bg или news.bg
Статия: "Баба Пена се разболя"
Коментар1; "Бойко е виновен!"
Коментар2: "Ционистите са виновни!"
...
А това с плана Ран-Ът, всеки момент очаквам някой да ми даде линк към някъв руски филм с идеята да се "образовам".
Затова по-горе пуснах пост намекващ за цялата дисинформация и Haox, който се леят в Интернет... И после същите тея хора ми обясняват колко ми е бил промит мозъка...
А за темата с турците мога да кажа само едно. Мойте скромни наблюдения казват:
1) У Турция ходим на почивка на евтиниика лятото, без да ни пука, че сме били роби
2) Обаче на американците се сърдим за дето отстоявали някакви техни си политически интереси и видиш ли те били виновни, че ние сме червей (както пишещите ни описват)
Еби си и логиката...