« Отговор #9 -: Sep 15, 2014, 11:42 »
Уж два пъти я свърших тази работа, ама не видях никакви проблеми по дъното. Пълна мистерия.
Ей сега се сещам, че мога да пробва да заредя ДОС. Само трябва да намеря от някъде диск с ДОС. Спомням си, че по времето на 98 имаше някакви хватки да си направиш компактен диск с ДОС, от който да заредиш изпиратстваният боклук. Инсталационната програма на това нещо от 95 до Ме беше досовско приложение.
Но определено мислиш в много правилна посока. Инициализацията на BIOS е доста рехавичка, тази на разните там управители на зареждания и OS loader-и също, и едва, като почне да се опознава самата система изцяло, нещата секват. Може все пак южният мост да е избил.
п.п. ей сега се сещам, че преди няколко дни имаше буря, възможно е мрежовата схема вградена на дъното да е дала фира от статично електричество. А тя е също в южният мост. Сега си мисля да направя една глупост. Да забраня мрежата от bios и да видя. Глупаво е по две причини. Първо, не съм мушнал в момента мрежа, но беше мушната по време на бурята преди няколко дни и второ, ако е това, то южният мост е една схемна логика, няма разделение в него, така че е заминал целият. Освен радиатора, сигурно трябваше да махна и капачката му, ама такива изпълнения още не съм правил дори на професор. Нищо, винаги има първи път. Така или иначе, това няма как да го разпоя и сменя, значи ще си е за ново дъно, ако е това.
« Последна редакция: Sep 15, 2014, 11:50 от go_fire »

Активен
В $por4e2 e истината

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри
Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear