Автор Тема: Трябва ми система за почасов достъп до WI-FI мрежа!  (Прочетена 2474 пъти)

bategojko

• Участници
  • Публикации: 4
    • Профил
Здравейте!
Както съм писал в заглавието, трябва ми да изградя някаква система от рутер и аксеспойнти, но тази система да може да ми генерира временни пароли за достъп за определено от мен време? Не знам колко ясно обясних, но ако може някой да ме насочи!

Благодаря предварително!  [_]3
Активен

10101

• Напреднали
  • Публикации: 384
  • Distribution: GNU LINUX
    • Профил
Най общо hotspot.
Микротик, pfsense  и т.н.
Активен

А печат ?

bategojko

• Участници
    • Профил
ок, мерси за отговора, почвам да чета.
Активен

backinblack

• Напреднали
  • Публикации: 3201
    • Профил
Captive Portal ! Това нещо не е ли за тази цел!!!? Ако е, четох скоро някъде, че не работела читаво в сенса, но в Zentyal 3.2(Убунту 12.04) има такъв модул и на сайта им има и инструкции за настройки.

https://wiki.zentyal.org/wiki/En/3.2/Zentyal_3.2_Official_Documentation

Като цяло, системата е лесна за администриране.
Активен

10101

• Напреднали
  • Публикации: 384
  • Distribution: GNU LINUX
    • Профил
все тая.

http://coova.github.io/CoovaChilli/

рутери с openwrt firmware
« Последна редакция: Nov 05, 2015, 16:19 от 10101 »
Активен

А печат ?

bategojko

• Участници
    • Профил
Не съм определил правилно какво ми трябва! Трябва ми към микротика някакъв генератор за пароли, който да може примерно да ми генерира парола, която да е валидна примерно 2 дена! Става въпрос за хотелска система.
Активен

BRADATA

• Напреднали
  • Публикации: 833
  • Distribution: Slackware/Mint/CentOS
  • Window Manager: console/KDE/LXDE
    • Профил
Не съм определил правилно какво ми трябва! Трябва ми към микротика някакъв генератор за пароли, който да може примерно да ми генерира парола, която да е валидна примерно 2 дена! Става въпрос за хотелска система.
Ами точно в микротика си го има по подразбиране. Ама някой трябва да седне да го направи. И портал си има за администриране, и за логване също. Хотспот му се вика. И има много добре развита документация на сайта на микротик. Друг вариант за който знам е x-possible, ама там цената ти започва от $10К.
« Последна редакция: Nov 24, 2015, 12:01 от neter »
Активен