Автор Тема: (безнадеждната) Руско-украинска война от 2022-2025 год.  (Прочетена 374857 пъти)

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 8476
    • Профил
Ето, публикувам руски източник, че да може след това да ми казвате, че от Руснаци чета само  ;D

https://tehnoomsk.ru/archives/20588
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

Nik123

• Напреднали
  • Публикации: 4354
  • Distribution: Mageia, Q4OS
    • Профил
Аз също се заинтересовах от това "Вие". Ремотекс, я посочи нещо постнато от мен, с руски източник, поне на нивото на тия лозунги-
"СРОЧНО! ВТОРЖЕНИЕ В КАЛИНИНГРАД!?
НАТО НАЧАЛО ОПЕРАЦИЮ!
ФЛАМИНГО УЖЕ УДАРИЛИ! ВСЁ ПЫЛАЕТ!

РФ в агонии!"

или айде, да не е чак толкоз нависоко, става и някакъв посочен от мен руски еквивалент на украински източник от сорта на оня, според който цигани крадели руските танкове  :D

П.П. Аз съм използвал руски източници, но не с еквивалентна на украинските глупости, като тези по-горе.
« Последна редакция: Sep 15, 2025, 14:45 от Nik123 »
Активен

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 7326
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
Дали са ги изненадали, белорусите и рашъните сигурно са знаели за интерес към учението:

https://www.vesti.bg/sviat/amerikanski-voenni-s-iznenadvashto-poseshtenie-v-belarus-6238396
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

Nik123

• Напреднали
  • Публикации: 4354
  • Distribution: Mageia, Q4OS
    • Профил
Това в линка го четох някъде- "В замяна САЩ отмениха санкциите срещу беларуската национална авиокомпания "Белавия", като ѝ позволиха да обслужва и купува компоненти за флотa си, който включва самолети "Боинг"."
Ами, на боинга малко му отиде надолу реномето, имат нужда от продажби, в Беларус (и в Русия) пък има боинги, на които им трябват резервни части.. вече официално ще си ги купуват (Русия през Беларус). И двете страни имат интерес.

П.П. Зеленски пак ще реве. Американците направиха майдана, насъскаха Украйна срещу Русия, а сега й бият шута, като видяха, че не могат да смачкат РФ. Похарченото прокси- в кофата. При бисквитите на Нюланд и "Fuck the EU".
Всъщност, факинга на ЕС си остава актуален за американците.
« Последна редакция: Sep 15, 2025, 14:57 от Nik123 »
Активен

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 7326
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
Иначе нашите се направили на катили и привикали Митрофановата в МВнР. Да и се жалват за дроновете по Полша и Румънията. Ама тя им отговорила че няма никакви доказателства. Техните дронове пуснати към Украйна били с 750 км обсег, и не било възможно да стигнат до там.
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

spec1a

• Напреднали
  • Публикации: 6126
    • Профил
   Тъй като Митрофановата няма какво да си премести ... в другия крачол,
може да се каже,че и дреме на ... пусито ...
Активен

spec1a

• Напреднали
  • Публикации: 6126
    • Профил
   По отношение на "Боинг":  тъй като наистина са го закъсАли,не бих се
учудил,ако Тръмп разреши следната врътка - Беларус да има право да
купува самолети и резервни части, като повечето отиват в  Русия.

Един вид - и вълкът сит,и агнето цяло ...
Активен

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 8476
    • Профил
Руснаците обаче са готови с техен пътнически самолет.
Минал е изпитанията, доколкото разбрах.

Защо Русия да не започне да си произвежда техните самолети по-скоро от предвиденото, а боингите да започне да продава на други държави, които се нуждаят я от части, я от цели птички.

Тръмп се е съгласил на това, защото Бониг е в меко казано, кофти положение.
Три купувача се отказаха да поръчат техни самолетчета и вместо това се обърнаха към Еърбъс.
Сигурно и други ще ги последват.
За жалост, разни корумпирани правителства ще купят.
Катар, Ю. Корея, Англичаните например.
Не съм сигурен, дали изобщо искам да се качвам в такова нещо, ако трябва да пътувам някъде.
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

Подобни теми
Заглавие Започната от Отговора Прегледи Последна публикация
ЧНГ 2022
Живота, вселената и някакви други глупости
spec1a 6 8937 Последна публикация Jan 03, 2022, 09:22
от cybercop
Руско-Украинска война от 2022 год.
Живота, вселената и някакви други глупости
Acho 1492 151489 Последна публикация Jun 23, 2022, 09:21
от remotexx