Само ми кажете къде съм говорил АЗ за dual-core.
Никъде. Мда ... говря за P4 и A64.
И за мобилните не съм говорил също.

'>
Относно Bradata , аз исках да говориме ТИ го обърна на заяждане !
(ти беше казал нещо от сорта "не искам да се заяждам , но ..."; което е все едно (пример) "не искам да те обиждам, ама да ти *ба ма*ка*а"; е сещаш се че си е обида нали , ако не се разбира примера ...).
Сега имам време и ей сега ще направя тестовете там с настройки и чудесии , и ... повярвайте ми (ако искате естествено), но аз съм за Истината, а не за спекулациите , казах го и го повтарям отдавна ми мина времето , когато си чешах езика , отдавна ... (не че съм на 20 и години или 30 , но ... и годините не са добър критерии , някои хора и на 40 не си взимат поуки , но стига лирически отклонения).
Относно самите факти - много пъти съм убеждавал , както мене, но точно относно P4© не веднъж, не дваж и ми е омръзнало едно и също да говоря, но се налага, идеята ми е че в българия поради това , че средно статистическия българин първо е ВИДЯЛ АМД , поради цената и после си казва , защото не може да усети своя ИНТЕЛ процесор; не си заслужава 100-те $ (примерно) отгоре, и т.н.
Тези същите хора пишат и тук , малко са обективните.
Има когато и аз не съм обективен , но си го казвам

'>
В случея за нищо не съм излъгал или ако ИМА такова нещо ( а съм убеден , че няма) е било несъзнателно.
та тъй ... е сега тестовете, че усещам как ще издухам Sempron-а (ли беше)
(edit: брадата значи на колко ти е паметта ?)
цпу-то на 220шина ок, обаче паметта какъв е множителя или колко е директно ми кажи ?
пп: значи да ти кажа 2.4B и 2.4C не-малка разликата има , 3.0B и 3.0C разлика пак има, но по-малка и като цяло P4C е най-успешния P4 мен ако питаш Prescott за 478 .. и т.н , абе айде не е сега мястото тук.
edit: гледам според мен заблудени душици
'>
Аз се питам в everest-a , що няма ASUS P4C800 - i875, ама
'>
та сериозно сега:
най-добро сравнение , тъй като идеално няма , защото архитектурите са различни; се прави така:
100$ +/- 5$ за дъно
200$ +/- 5$ за процесор
и т.н.
-------
една и съща ОС , никакви доп. настроки , слагат се драйверите , които идват към дъната и т.н от производителя.
слагат се един и същ софтуер (ама не бенч , а реални приложения) и се засича време на една и съща задача, ако имах пари които да дам за две машини , които не ми трявбат щях да го направя , а и с повече от 2. но нямам , засега
'>
editX: отвори ми се работа, довечера ще правя тестовете.