Ей радвам се , че се разбрахме , а аз иначе много добре знам , че е microchip, ама съм дал отговора на "загадката" MCU

'>
hahaha

'>
Мда ...
пп: честно казано няма да е същото като 1модул 512 на сингъл , но ще го направя онова със единичения канал на паметта

'>
пп: моята версия е Universal на everest (казах го поне 2 пъти , нали

'> въпреки че теста ясно , че е еднакъв

'> ).
ааа друго .. мм какво беше , а да това с закъснението за достъп до паметта и прочие 105наносекунди

'>
честно ти казвам това почти съм сигурен , че не е така.
значи най-малката логика по-голямо закъснение, пък по-голям трансфер , не се връзва

'>
чакаш повече за изв. на операциите , а правиш по-голям трансфер , вярно шината е наистина бърза (800Мхз), но все пак

'> (не че е невъзможно да е 105нс , нали )
пп: asus p4p8x биос-а позволява да си играеш със доста закъснения (има още 4 настройки за закъснения освен 4те, които споменаваме по-горе

'> )
едит: значи
asus p4p8x - купих го за 105$ преди вече ще станат ... или 1г или 2г, мисля , че 2г, но вече не помня , знам , че беше края на октомври , ноември месец
по същото време и P4C 2.4Ghz HT - 200$
значи 1 месец след това моето дъно п4п8х стана 80-85$ като си заслужава всеки един цент това дъно ! ама всеки.
друго: това дъно е да го кажем така в нискиЯт среден клас.
твоя асрок с тоя UPGRADE в името се сещам за кое иде реч и то е там май :?
мисля схвана идеята ми

'>
проблема е , че сега не може да се намери ново или ако ще е .... сещаш се , няма да си заслужава.
---
забравих: благодаря за поздравите , веднъж да си ги заслужа ...