здравейте на всички
Първо ще обясня защо съм пуснал тази тема на 2-3 места. Преди няколко дена се регистрирах за първи път в linux-bg и поради незнанието ми за коя секция от форума са моите въпроси, реших да ги публикувам във тези, в които предполагах че може да се коментира такава тематика. Искрено се извинявам на тези от Вас, които това ги е издразнило

'>, но ми се струва че това бе начин по който да привлека някакво внимание. От сега ще публикувам мнения за такъв софтуер тук

'>, като още веднъж се извинявам за вече публикуваните от мен изказвания в другите 2 секции, тъй като току що видях, че тук някой ми е отговорил

'>.
1. Относно BAIT EXPO-to - ДА, посетих го, но разработки под Linux нямаше.
2. Относно дали търся ERP или търговско складова програма, мисля да кажа, че ERP-то е доста търговски-складов софтуер със повече функционални възможности, полета, параметри на артикула, включен модул за счетоводство, производство и ...т.н. + MRP + CRM modules
и такъв софтуер ИМА и ще работи официално от 01.01.2006
3. Сега ще поясня, че вече съществува разработен и функциониращ търговски-складов софтуер. В момента се доработва и тества счетоводния модул. Публикувах предишния въпрос с цел да разбера дали има вече такъв конкурентен и ако има такъв, бих желал да осъществя връзка с производителите и да коментираме възможностите или да обменим опит за да не пре-откриваме топлата вода. Ако някой проявява интерес, моля да ми пише на
galin@netbg.com4. Пазарното проучване, което искам да направя, разбира се че ще си го направя

'>.Идеята ми беше ако може да си съкратя малко времето в обикаляне на фирми, в безкрайното въртене и провеждане на телефонни разговори дали ...извинете вашата фирма предпочита Linux пред Windows и т.н.
Убеден съм че регистриралите се във този форум притежават достатъчно толерантност и разбиране по каквито и да е било въпроси, за да бъда коментиран и критикуван като SPAM-ър, с което искам и да отговоря и на не достойния ми отговор дали съм такъв или не съм. Ако започна да Ви бутам в лицата рекламни материали, проспекти и друга маркетингова информация, бих се съгласил с критиките. За момента просто бих желал да установя контакти с хора, които разбират за какво говоря и какви са ми намеренията.
Весел и хубав ден от мен

'>