//извън темата
Тодоре, Тодоре,
как така успявяш да натъпиш мотиката

'>

'>

'>

'> ?
Ако XXX има продукта MS Office Word 13.14.15, трябва да му се предоставят данни точно за А 13.14.15. Дори и инсталираните шрифове, принтери и незнам си какво още трябва да са еднакви! Обаче, не съм съгласен с мнението ти, че приминавайки към по-нова версия на еди кои си продукт, ще се решат проблемите. Ами казваш, че фирма XXX ползва версия MS Office Word 12.13 и ти се скапваш да осигуриш съвместимост. Ама то и баба ми знае, че това е така. Твърдение,че MS Office е добър продукт е абсолютно невярно. Прави ли се разлика между успешно продаван продукт и добър ? Не мога да оспоря, че това е най-успешно продаваната СМЕСИЦА от продукти... Ако един продукт от смесицата е на светлини години пред останалите, а това определено не е МS Word, не виждам причина да се счита, че това важи и за смесицата ! Различните смесици на офис пакета на Microsoft са си един посредствен като качество продукт. УСПЕШНО ПРОДАВАН <> КАЧЕСТВЕН !!!
И понеже тема е за Internet Explorer не бих искал да се отклонявам и затова спирам да пиша за гореспоменатия миш-маш от продукти. Мисля, че не трябва да се отклоняваме толкова много от заглавието на темата !
//по темата
Относно IE - тази програма е много зле със стандартите. Основните WEB стандарти са вече на по на ШЕСТ години, а тази програма не осигурява дори 80% съвместимост с тях. Аз незнам стандарт, освен SOAP, в чиято разработка да е участвала фирмата Microsoft и после тази фирма да е направила продукт съвместим със стандарта. Явно традицията в Microsoft повелява да не се спазват стандартите. Тяхна воля - влез в час или върви на ....... си.
П.П. Всъщност за влизането в час, вече е твърде късно !