Автор Тема: проблеми след игра с глезотиите на xgl  (Прочетена 734 пъти)

kennedy

• Напреднали
  • Публикации: 2151
  • Николай Колев
    • Профил
Здравейте,
След като излезна сусе 10.1 , аз като почитател на тази дистрибуция търпеливо изтеглих 5-те диска и започнах да я инсталирам, появиха се някои проблеми с 2-ри диск та се наложи да инсталирам още веднъж и тъй като бях гледал разни красУти си сложих Гноме, до тук добре ... всичко работи, сложих и ХГЛ-то + компиз-а, инсталирах си драйверите за нвидията и воала, прозорците взеха да се размахват като парцали по екрана, едни такива готини, полупрозрачни ... въобще красутъ ... цъкъм аз кефя се но почна мача (хайде наштииии) и изключих компа. Тази сутрин го пускам и какво да видя зарежда се гномето ама няма никви декорации по прозорците. стартирам гноме конфига но там като кликна върху менюто за декорация ми казва че неможело да се стартира. пускам един терминал, немога да пиша в него...... логнах се с КДЕ и пробвах да пусна gnome-window-properties, ама нещо зависна и нищо не тръгна. пуснах и gconftool-rebuild но пак нищо .... нема декорация (ни лента, ни знаци). Някой да е преодолявал подобен проблем?
Активен

"за всичко иде час" Еклесиаст 3:1
всеки пост - отговор на въпрос
-----------------
24.12.2003 "MS Free"

winboze

• Напреднали
  • Публикации: 242
    • Профил
проблеми след игра с глезотиите на xgl
« Отговор #1 -: May 18, 2006, 11:07 »
Пробвай да пуснеш от конзола gnome-window-decorator.
Не съм сигурен, но може и да помогне.
Успех!
Активен

.: МРАЗЯ ПАКЕТНИ ЗАВИСИМОСТИ :.

kennedy

• Напреднали
  • Публикации: 2151
  • Николай Колев
    • Профил
проблеми след игра с глезотиите на xgl
« Отговор #2 -: May 18, 2006, 18:15 »
не става ... стартирам го, но нищо .... ни говор ни картина .... нито прекъсва с някакво съобщение ...

Активен

"за всичко иде час" Еклесиаст 3:1
всеки пост - отговор на въпрос
-----------------
24.12.2003 "MS Free"