Теодоре, нямах време да изчета всичко което си написал, но ми направи впечатление че изключително те занимават софтуерните фирми в БГ, и си доста осведомен. Сега защо ти не работиш в такава фирма щом си толкова напред с материала, не вярвам да е защотото ще ти пречат колегите чатещи по цял ден в icq ... май си се запътил към шефското място, а дори не си бил "калфа".
Съдейки по информация която случайно имам за теб, чатенето и зяпането на форуми на работното място си е бял кахър пред нещата които ти си правил и за които са те изхвърляли от работа ... но тук не е мястото да си разхвърляме кирливите ризи, нали ?
Съдейки по другите ти прояви в интернет, там някъде беше споменал нещо от сорта "..за мен програмирането е по-скоро хоби.." (
http://bglog.net/developers/4661 , сега да не го едитнеш набързо?) смятам, че просто си търсиш хърби които да свършат работата, а ти да ги "менажираш", така да се каже да изпробваш всичките идиотщини които си учил в НБУ.
Друго основно нещо което ми липсва на мен, е страницата на проекта, там някъде да пише какво е свършено до сега, да видим каква част от приложението е портнато на Java, CVS/SVN архив ... Предполагам добре знаеш че Линус е написал доста голяма част от първите кърнъли почти сам, да те видим тебе до къде си я докарал? Или дори и сайт не можеш да направиш (sf.net anyone !?) и чакаш някой 17 годишен дечко да ти направи ?
strike!