Автор Тема: C/c++ linux programmers  (Прочетена 5370 пъти)

MNachev

• Участници
  • Публикации: 8
    • Профил
C/c++ linux programmers
« -: Jun 19, 2006, 10:33 »
Италианска фирма работеща в областта на Telecommunications & VoIP която ще отваря офис в България, търси да назначи:
   1. C/C++ програмисти в Linux среда с опит;
   2. DSP програмисти за Texas Intrument (C6xxxx, DaVinci);
   3. http://www.Asterisk.org IP PBX programmers (C/C++, AGI, PHP, IAX, SIP, H.323, etc.).

Чистото възнаграждение варира в зависимост от знанията, опита и уменията между 1000 до 3000 BGL.
Осигуровките ще са близки до максимално възможните, като ще има много допълнителни предимства.

Изпращайте вашите предложения на английски език на адрес antek.it@gmail.com като към детайлното CV или Resume добавете снимка и мотивационно писмо.

Активен

MNachev

• Участници
    • Профил
C/c++ linux programmers
« Отговор #1 -: Jun 28, 2006, 10:11 »
Не мога да разбера защо няма никакви дискусии по тази обява? Не е атрактивна във финансово и/или тематично отношение или пак и аз не знам какво?
Според мен това е възможно една от най-атрактивните теми в програмните среди към днешна дата.
Активен

mhydra

• Напреднали
  • Публикации: 715
  • Distribution: Fedora, Mandriva
  • Window Manager: GNOME
    • Профил
C/c++ linux programmers
« Отговор #2 -: Jun 28, 2006, 11:42 »
Има ли възможност за работа извън офиса? В смисъл такъв нещо като дистанционна работа.
Аз по принцип съм С/С++ програмист, и от доста дълго (2 години) се занимавам с програмиране предимно на Линукс.
Само ме възпира това че в момента си работя това което искам и евентуално още работа мога да си взема само дистанционно....

Активен

Указвам помощ за всичко свързано с Fedora и Мандрива.
Може да ме търсите на ICQ.

Lord Bad

• Напреднали
  • Публикации: 1667
  • Distribution: Fedora 13
  • Window Manager: GNOME
  • Jedi Knight
    • Профил
C/c++ linux programmers
« Отговор #3 -: Jun 28, 2006, 12:26 »
Зор ще видиш да се заминаваш с програмиране на DSP-та дистанционно, като нямаш тестови платки, емулатори и т.н. Не виждам защо трябва да има дискусии по темата - важно е да има CV-та на пощата на фирмата...
Активен

Fuelled by Fedora 13 "Goddard"
====================================
Rock it!

• Гост
C/c++ linux programmers
« Отговор #4 -: Jun 28, 2006, 13:25 »
Ще отваря офис в България?
В кой град ще го отваря?София не е България!
Активен

• Гост
C/c++ linux programmers
« Отговор #5 -: Jul 20, 2006, 16:09 »
Моята Фирма (Applied Lanuguage Solutions) също търси такъв специалист, за разработката на VoIP. Имаме офис в София и условията за работа са доста добри.

Ако имате интерес изпращайте CV на този е-маил
hradkov@appliedlanguage.com. Мога да гарантирам интервю на всеки по-запознат с Asterisk и протоколите за VoIP.

Поздрави на всички добри линукс специалисти.
Активен

vlindos0

• Новаци
  • *
  • Публикации: 2
    • Профил
C/c++ linux programmers
« Отговор #6 -: Aug 02, 2006, 16:56 »
ne sam zapoznat s protokolite voip protokolite i asterix ot blizko, no imam opit blizak do tova koeto tarsite:
cv tuk: http://moushkov.esbulgaria.com/cv/
Активен

Italianeca

• Напреднали
  • Публикации: 386
    • Профил
C/c++ linux programmers
« Отговор #7 -: Aug 02, 2006, 20:50 »
Цитат
ne sam zapoznat s protokolite voip protokolite i asterix ot blizko, no imam opit blizak do tova koeto tarsite:
cv tuk: [URL=http://moushkov.esbulgaria.com/cv/

Прати CV на фирмата. Форума не го интересува, ама хич.

Поздрави

Активен

vlindos0

• Новаци
  • *
  • Публикации: 2
    • Профил
C/c++ linux programmers
« Отговор #8 -: Aug 03, 2006, 10:49 »
Цитат (Italianeca @ Авг. 02 2006,21:50)
Цитат
cv tuk: [URL=http://moushkov.esbulgaria.com/cv/

Прати CV на фирмата. Форума не го интересува, ама хич.

Поздрави

ostanah s vpechatlenieto che se sledi tazi tema...

10x inak
Активен

MNachev

• Участници
    • Профил
C/c++ linux programmers
« Отговор #9 -: Aug 13, 2006, 11:50 »
Цитат (mhydra @ Юни 28 2006,12:42)
Има ли възможност за работа извън офиса? В смисъл такъв нещо като дистанционна работа.
Аз по принцип съм С/С++ програмист, и от доста дълго (2 години) се занимавам с програмиране предимно на Линукс.
Само ме възпира това че в момента си работя това което искам и евентуално още работа мога да си взема само дистанционно....

За съжаление няма такава възможност. Ако нямаш възможност да се отдадеш повече от 100% на работата за която търсим специалисти, значи ти не си нашия човек.
За повече информация може да посетиш този сайт:
Antek Abilis VoIP System
Активен

MNachev

• Участници
    • Профил
C/c++ linux programmers
« Отговор #10 -: Aug 13, 2006, 11:52 »
Цитат (Lord_Bad @ Юни 28 2006,13:26)
Зор ще видиш да се заминаваш с програмиране на DSP-та дистанционно, като нямаш тестови платки, емулатори и т.н. Не виждам защо трябва да има дискусии по темата - важно е да има CV-та на пощата на фирмата...

До колкото си спомням в обявата има няколко позиции. Имам в предвид, че не търсим само DSP специалисти. Но и в двата случая търсим хора които да могат 100% да се занимават с нашата дейност и плановете на тези хора да са минимум за 5 годишна съвместна работа, защото ще инвестираме много в тях.
Активен

MNachev

• Участници
    • Профил
C/c++ linux programmers
« Отговор #11 -: Aug 13, 2006, 11:58 »
Цитат (Guest @ Юни 28 2006,14:25)
Ще отваря офис в България?
В кой град ще го отваря?София не е България!

Съгласен съм, че София не е България. Аз също на драго сърце бих се изнесъл от София и мислия, че до 1-2 години това ще стане. Като начало ще има офис в София и евентуално в Стара Загора. Тенденцията обаче е постоянния офис да бъде в Стара Загора, където и ще се строи собствена сграда.
Желанието на Италианците офиса да не бъде в София е защото те не искат да добавят стрес на служителите си както това става в един голям, шумен, мръсен и неспокоен град. Те така са си устроили нещата в Италия и по същия начин искат да ги организират в България. Въпроса изобщо не опира в заплащането. А Стара Загора е красиво, тихо и много приятно градче (6-то по големина), а в същото време има предимствата на големия град.
Активен

kamen12

• Напреднали
  • Публикации: 47
    • Профил
C/c++ linux programmers
« Отговор #12 -: Aug 14, 2006, 22:27 »
Кой програмист ще има планове за пет години съвместна работа при заплата от 1000 лева ':crazy:'  ':zzz:' То бива инвеститорите да се подиграват ама това вече е прекалено.
Активен

thc

• Напреднали
  • Публикации: 184
  • Distribution: FreeBSD
  • Window Manager: Gnome
    • Профил
C/c++ linux programmers
« Отговор #13 -: Aug 15, 2006, 10:23 »
Вероятно си мислят че като изнесат дейността извън столицата, ще имат основания да дават по малки заплати. Работил съм за шеф германец, женен за българка и с чиста съвест мога да кажа, че е придобил нашенския андрешковски манталитет, вместо да внесе германската коректност и точност в работата.
Активен

CS & WoW players click here

jivkojj

• Напреднали
  • Публикации: 139
    • Профил
C/c++ linux programmers
« Отговор #14 -: Aug 15, 2006, 11:16 »
Цитат (thc @ Авг. 15 2006,11:23)
Вероятно си мислят че като изнесат дейността извън столицата, ще имат основания да дават по малки заплати. Работил съм за шеф германец, женен за българка и с чиста съвест мога да кажа, че е придобил нашенския андрешковски манталитет, вместо да внесе германската коректност и точност в работата.

Съжалявам за офтопика, но аз работя в Германия, отчасти също като програмист, но във фирма която се занимава основно с разработка на хардуер. Сменил съм 3 шефа, като първия беше българин, а другите 2-ма "чисти" германци. Мога да ви кажа, че по-големи измикяри са точно германците. За коректност (това в никакъв случай) и точност не мога да говоря, по-скоро са педантични.Колко нери съм брал - правиш едни уговорки а после променят условията и се правят на ни лук ял ни лук срал.
Активен

Подобни теми
Заглавие Започната от Отговора Прегледи Последна публикация
Www.asterisk.org ip pbx programmers
Търсене
MNachev 0 1233 Последна публикация Jun 28, 2006, 10:13
от MNachev
3 php - programmers
Търсене
Cretaceous 0 1299 Последна публикация Jan 17, 2007, 12:06
от Cretaceous
Php programmers