Okay.. lamer sym, kajete mi go i wie! E?i mu mecha we, dneska ot 08h sutrinta do sega (16:17h) se opitwam da si podkaram grafichniq browser za da moga da cykam iz mrejata, opitwam se da si share-na 1 skapana papka.. nestawa i nestawa.. pow343 ot 8h sedia na toia skapaniq stol i sym stanal da si naprawia samo 5 kafeta w eiiiii takiwa golemi chashi.w343 po tawana hodq..
Taka, a eto go i problema mi..
W momenta syms RedHat9.Za 2 pyt si slagam linux, i akkto shte se setite sym na wie s nego.. Predniq pyt sediah nqkolko dni i nemi pukashe osobenno , che ne moga da browse-wam w grafichnata sreda w mrejata poneje sym swiknal ot shellz da rabotq s console-i, no dneska se zakuchih tuka i reshih da si oprawia bozite.Slojih minimum 15 smb.conf-a - testwam i nqma , ne moga pak da browse-wam, dori se opitwam sam da si wlizam na mashinata - couldnt connect to localhost.Iawno ne e ot confz , zashtoto pow343to gi wzeh ot tozi site , izprobwani, nadejdni.. no ne, az byrkam nqkyde i neznam kyde.Zatowa molq da mi se obqsni katona po-prost, nachinaesht chowek , che da moga da go razbera predi da sym eksploadiral.
Slagam smb.conf , edit-nat s moeto info (pone taka se predpolaga, che sym uspial da go edit-na).S Konqueror-a pisha smb:/vladislavovo , kato "vladislavovo" syotwetno mi e workgroup-ata, wijdam mashinite w mrejata, wlizam, wijdam sharez, no kogato iskam da wliaza na sharez wytre nqma nishto.
Probwah i s drug lan browser, no togawa wijdam mashinite ne s imenata im, a s IP-ta , wlizam i wytre ima samo prazni papki "SMB"
W toia site (koito e mnogo polezen naistina, blagodaren sym, che go ima) chetoh post kydeto edin chowek hwali LINNeighborhoodm bila hubawa, lesna z abrowse-wane iz mrejata.E, drypnah ia, no neshto i tam ne moga da se sprawia.Az li sym prekaleno typ i shte me posywetwate da si mahan linux-a ili .. neznam i az w343Tyi akto sym inat nqma da go mahna i doti i NiKoI da ne mi obqsni kakwo gresha pak shte se mycha!
.Kyde mi e greshkata, nqkoi shte me posywetwa li kakwo da naprawia?Shte sym thankfull , ako nqkoi otdeli pow343 wreme , zashtoto za da razbera kakwo mi gowori shte mi trqbwa edn dylyg i podrobno obqsnen post.
Syjaliawam za mnogoto obqsneniq, wmesto da si napisha naprawo problema, nadqwam se shte byda izwinen.Molq, nqkoi da mi otgowori dokato ne sym si wzriwil mashinata

'>
Tnx forward!