Какво ви става бе хора ? К'ви бомбардировки, к'ъв Ливан, к'во семейно планиране, к'ви индиици, к'ъв артрит по бабичките ?
Доколкото видях на titovn му е гадно и нищо повече. Едни тюлени какви работи правят ...цъ цъ цъ, но не бе избиване, планиране ...
GattaNegra доста негативизъм има в теб, както ти казах ....Този форум наистина е свободен ( до някъде ), но прави разлика между свободен и слободия. Като ти чета писанията и знаешли какво ми идва на ум ?
Седи си едно девойче обидено на всички които не я разбират, и докато пише с лявата ръка ( дясната е вдигната за арийски поздрав ), гледа с минимално думи да обхване максимално причини за изтъкване.
Дали ще ти е проблем да ми покажеш как се ходи в циганско гето и се говори за семейно планиране и ....по-радикални мерки ( все пак те си имат някой ).
А на това :
Цитат |
малоун, ще ти бъде ли приятно да облече дреха ушита от кожата на убито по зверски мъчителен начин невръстно животинче ? |
не се сдържам и ще попитам малоун, дали би му било приятно ако облечеш дреха ушита от кожата на животинче убито от ...милване, целуване и ....чешане зад ушите и гъделичкане по корема ?
'>
Ей престанете да гледате телевизия, която откровено толерира шизоидни фашизирани типове, все пак руснаците доста грозно се справят с това болестно състояние
'> .
GattaNegra не се обиждай, но ..."Живота, вселената и някакви други глупости" не ми се връзва с....такъв радикализъм ....в този форум ...с тия 13 годишни.
Мое мнение сега : Айде някакси по-толерантно, и личните проблеми да ...си останат лични.
P.s. Добре че темата не бе за сините китове, че тогава ....горките китайци, ако знаят к'во им мислим ...
'>