Автор Тема: Въпрос относно wow  (Прочетена 1332 пъти)

vinilinchoo

• Новаци
  • *
  • Публикации: 2
    • Профил
Въпрос относно wow
« -: Oct 14, 2006, 12:03 »
Използвал съм линукс  близо половин година и не съм много бос .... варнах се на windows защото играя World  of warcraft  а не можех да си подкарам играта под линукс ... Много не  ми се седи на тая бъгава OS  , но единственото нещо което ме спира е гадната игра  ':crazy:' ... може ли вече да се подкара под линукс и дали върви нормално  ? не искам да експериментирам    ... Върви ли напълно нормално ?
Мерси
Активен

aaaaaa

• Напреднали
  • Публикации: 971
    • Профил
Въпрос относно wow
« Отговор #1 -: Oct 14, 2006, 12:33 »
WoW е в списъка със "златни" игри на wine, което значи, че ще върви доста добре. Честно казано не съм пробвал да я играя с wine, но мисля, че макар и да има малко проблеми (повечето от които могат да се оправят) ако следваш внимателно всички указания ще можеш да я играеш "нормално". Другият вариант е с cedega, където (поне според моя опит) играта върви много добре. Имаше някакви проблеми (със звука и мишката), но след като разгледах статията за играта успях да ги оправя. Така или иначе сега тази игра не ме вълнува особено и не я играя, така че може би информацията ми е остаряла. Тук и тук би трябвало да можеш да намериш всичката информация, която ти трябва, за да играеш играта в линукс.

Активен

...to boldly go where no one has gone before...

vinilinchoo

• Новаци
  • *
  • Публикации: 2
    • Профил
Въпрос относно wow
« Отговор #2 -: Oct 14, 2006, 12:47 »
добре мерси ..  а вярно ли  е че игрите под линукс варвят с доста повече фпс ?
Активен

hornet

• Напреднали
  • Публикации: 78
    • Профил
Въпрос относно wow
« Отговор #3 -: Oct 14, 2006, 14:52 »
Много зависи. Ако играта е портната за Линукс има такъв шанс. Иначе забрави...
Активен

You never seen anyone switching to IE because they want a good browser.

Lord Bad

• Напреднали
  • Публикации: 1667
  • Distribution: Fedora 13
  • Window Manager: GNOME
  • Jedi Knight
    • Профил
Въпрос относно wow
« Отговор #4 -: Oct 14, 2006, 19:24 »
Мдам, с алтернативното АПИ не е изключено да стане, но е твърде малко вероятно. За native port за Линукс ситуацията е друга и съм склонен да вярвам че ако видеодрайверите ти са добри може да изкараш някой екстра кадър в секунда...
Активен

Fuelled by Fedora 13 "Goddard"
====================================
Rock it!