NaDa ми да взема та ти обясня ...
Твърдиш, че фирма със 20-30к клиенти няма да се занимава със набиране на клиенти чрез хулиганстване, и в същото време вмяташ изказване на известните на всички ни trustworthy ( може би само на мен не ми е известен този БТК корифей) как БТК просто преследват Мегалан и им режат кабелите дето се вика за да тестват съпорта колко бързо ще отреагира. Де да знам ...май още съм в пубертета и за това подобни глупости са ми смешни. Ако поне мааалко помислиш, глобите за полагане на кабел в шахта или да минават през колектор са доста солени. А който полага нелегални жици едва ли оставя информация за себе си и фирмата му за да го предупредят кога ще му ги клъцнат. За твое сведение БТК имат клиенти много над 30к, а техните техници ...се драпат по макарите по цял ден и едва ли ще си оставят пиенето за да тръгнат да тестват на някой локал съпорта.
Пич не ми се спори дали приятелите ти са най-добри в София.
Много ме радва че си запознат със тарифите на другите доставчици, предполагам им знаеш работното време на офисите.
Доста добри сравнения правиш на канали ...къде международни, къде не ..
Браво ! Ти си истински приятел и лоялен потребител на услугите предлагани от Мегалан. Остава сега да ни разясниш какво е дяловото участие на съдружниците и кой от тях те кефи най-много

'>
Ако и това което написах не ти е ясно ...к'во да те правя ...мятай боб и дерзай

'>
П.с Явно е модно да се появяват звездолети и да мятат обиди наляво и на дясно ...без цел и посока.