Какво да ти кажа... И двата ползват технология, която "краде" от твоя RAM за да изчислява графичните ресурси... Turbo Cache и вградения Intel 945G са описани "up to 126/256" - в единия случай можеш да заделиш повече памет за графика... Вероятно драйверите ще са еднакво читави за подкарване на двете карти - направи избора си според това дали си готов да дадеш 500 лв за читав beryl? Аз лично не бих си купил нито Dell, нито Toshiba. Дори с цената на месец-два изчакване бих пазарувал през мъртвия летен период или в началото на есента, когато новите модели ще свалят цените на сегашните които вероятно са извън обсега ти... След доста макри и модели, при мен избора на лаптоп вече се свежда до следните критерии:
- centrino core 2 duo
- ергономика на клавиатурата
- максимален живот на батерията
- максимален обем RAM
- добро име/сервиз
и тъй като по последното нито един от посочените не отговаря (на моите критерии) се въздържам да ти помогна повече от това да те попитам:
*ДОРИ* да върви по-добре на по-скъпия лаптоп, готов ли си да платиш 500 лв за люшкащи се менюта, които да местиш с touch pad?

'>
EDIT!!!
Сега видях, че разликата е доста повече от едното видео! Човече, недей така да сравняваш...
процесор: Т5500 срещу Т7200
диск: 100G срещу 120G
резолюция: 1,280 x 800 срещу 1400x900
батерия: 3,30ч срещу 5,13ч. ?!
Ако теглиш чертата да не се окаже, че Dell-а си е на далавера... Най-добре е да определиш бюджет - твърд, неподлежащ на коментар. После да избереш какво ти трябва - графика, wifi, диск, батерия, т.н. и да намериш лаптопа, който отговаря на тези изисквания. Видно сега си в начален етап и сравняваш Dacia с Opel - все коли, ама не баш...
От голяма помощ може да ти бъде
този сайт - при него постепенно прилагаш филтри върху актуални оферти (има възможност и да ги изключваш в последствие). Така веднага щом си готов с отговора на въпроса "какво ми трябва" ще получиш списък с лаптопи, които отговарят на изискванията ти.
Успех