// нарочно оцветих малко текста, че да привлича внимание, защото си мисля, че отива темата не където трябва - всеки да си бае своето.
Всички отивате в двете крайности ... , критични до мах, на махимум защита 'САКЪН' да не излезе, че не сте прави или видиш ли другият и той казал нещо вярно, но на мен така не ми харесва ...
:-)
Има хора, на който си заслужа да се помогне в началото дори и да не зададът правилният въпрос.И затова според мен говориме тук , а иначе (!
'>ДА , съгласен съм на хора , които няколко пъти (вече) задават елементарни и неправилно зададени въпроси - ок, ' " раздавайте правосъдие " ' Но да СЛАГАТЕ ВСИЧКИ ХОРА под ОБЩ/ЕДИН знаменател е ГРЕШНО от ВСЯКЪД ! това трябва да се подчертае, разберете ( ! )//
може човек да има супер желание, но да не знае как да си зададе въпроса:
- да, може да е търсил , но пак да не е разбрал (случва се)
- и да , може и да не е търсил и такива моменти има, когато ентусиязма е голям, НО - ДА (пак) ВЯРНО Е И ЧЕповечето, ТЕЗИ които питат нещо , а всъщносто то е нищо - нито са чели, нито са търсили, нито нищо*, но това не важи за всичи НОВАЦИ или да кажем ЕНТУСИЯСТИ !!! по-правилно е !
*може би
----------
Аз не казвам дайте сега на всеки грешен въпрос, на всеки елементарен въпрос да подхождате благородно и да се скъсате да помагате, говорим за това, че е възмжоно човек задал този въпрос (ми вижте му постовете -> ако има 5-10 поста) подходете с една идея за компромис повече
ако има повече ... ок , значи този човек вече е писал няколко пъти ! най-малко .. значи щом задава така въпроса, значи може и да е някой мързел в повече (въпреки че е пак не е гаранция)
идеята е да не се подхожда с надменност затова, че някой не е прочел нещо на етап 0, а Вие сте ... и видиш ли ..оохоооо е сега ми падан , защото като Ви слушам последните няколко точно за това идва въпрос.
Иначе най-лесно е да пратиш няой в трета глуха :-)

'>
Все някъде ще намерим истината или компромисният вариант и ще се (защото трябва) направи нещо по въпроса с новите ентусиясти и не чак токлова новите или малко/много по опитните, които им отговарят :-)
Поне аз смятам че трябва (едва ли ще пускам анкета, то си личи , че има спор и много хроа взимат участие в темата => почти всеки или много хора/потребители са го забелязали ! :-)