v_badev: напълно си прав, но ако ти беше "ужилен" по подобен начин щеше да се хванеш за тази сламка...
Така..значи до тук: Банковите проверки, проверките на преводите на спедитора към хостинг компанията, проверка на данните в WHOIS записа за компанията.
Това разискване за проследяването на имейлите стана по-скоро теоретично. Да знаете, че има такава възможност просто - дори и в България. По НПК ако бъде поискано - Доставчиците на интернет могат да предоставят достъп на ГДБОП до текущите логове на сървърите.
Вижте напоследък почнах да осъзнавам, че дори да имаме идеална правна система пак стават кофти неща - т.е. симаме субективния фактор. Дори и с прехваления елекронен подпис.
Сега сигурно бих дал идея на някой, обаче да уточня че го казвам за учебни цели това. Представете си следната ситуация:
Някой - да речем Иван - иска да забогатее бързо. Решава, че трябва да стане с ограбване на банкова сметка. Обаче сега банките се хвалят с непробиваемите си ел. подписи. Познайте - Иван ограбва по ел. път пак тази банка. Как? Ми ето - как се теглят кредити с фалшиви пълномощни или с фалшиви лични карти. Ето по същия начин. Знам че някой ползва ел. банкиране и отивам да речем в "Инфонотари или "ИО". отивам с фалшивата лична карта и казвам че съм си забутал някъде ел. подписа - те казат ок - и ми анулират стария и правят нов, който ми дават. После познайте - с нов ел. подпис за същото лице

'>)
Може да издиша отнякъде този пример..но винаги остава варианта с корупцията на служители - а блъгарите са лесни в това отношение

'>)
ЕДИТ: извинявам се - накрая на деня след brainwashing говоря глупости

'>)