Най-лесно се управляват бедни хора. И наплашени. Такива цял живот ще правят каквото им се казва, само защото по някакъв начин оцеляват и се надяват някой ден да дойдат по-добри времена...ама такива може и да не дойдат.
В този ред на мисли, обясни на хората че бедността е благодетел, богатствтото е порок, за да може да се превърнем като хората от онзи виц за казана и дяволите. Обясни им колко е лоша ситуацията, как сме бедна държава, как няма пари, колко е нормално да работят за 300 лева на месец.
Определено ще управляваш по-лесно и по-безпроблемно.
Да, с това трябва да се прикючи и за щастие, ние малко по малко вървим по този път, за жалост много по-бавно отколкото ни се иска на всички, но вървим. Само си спомнете какво е било преди 5-10 години.
Но имаме още много неща да направим и това зависи от нас. Като българин се отвращавам от всеки, отрекъл държавата си. Може да е гадна, но тя е негова. Това е абсолютно безотговорно отношение.
От друга страна, очевидно доста хора не могат да разберат в какви интересни времена живеем. Аз лично не съм емигрирал и нямам намерение да го правя, точно заради това. Някой ден ще разправям на внуците си ахах. Това е все едно дядо ти да разправя как се е пуцал през втората световна...горе долу.
Аз лично си обичам страната, дори държавата си обичам, въпреки много недостатъци и малоумното население, вярвам, че нещата ще се оправят, защото на много по-осрани места, това е ставало (например в Ирландия или Португалия...или Гърция, вие знаете ли какъв ужас е бил там през 60-70-те?)
Да живее България (колко патриотично само

'> )!!!!